Κινηματογραφική καταδίωξη στην εθνική οδό

Όλα ξεκίνησαν στις 8:30 το πρωί όταν η αστυνομία εντόπισε να κινείται στην εθνική οδό, στο ύψος των Καμένων Βούρλων, ένα αυτοκίνητο που είχε κλαπεί τα ξημερώματα από τη Θεσσαλονίκη.

Στο αυτοκίνητο επέβαινε ένα ζευγάρι και ο οδηγός όταν κατάλαβε ότι έγινε αντιληπτός, ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να ξεφύγει. Από εκείνη τη στιγμή άρχισε μια κινηματογραφική καταδίωξη η οποία κράτησε περίπου δυο ώρες.

Ο οδηγός βγήκε από την εθνική οδό και κινήθηκε μέσα από παράδρομους και άλλους επαρχιακούς δρόμους. Οι αστυνομικοί τον ακολουθούσαν ενώ αστυνομικές δυνάμεις αναπτύχθηκαν στην περιοχή της Λοκρίδας και ταυτόχρονα στήθηκαν μπλόκα και από αστυνομικούς της Βοιωτίας σε κομβικά σημεία.

Τελικά έφτασαν στην παραλία του Θεολόγου όπου εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο και άρχισαν να τρέχουν. Ο οδηγός κατάφερε να μπει μέσα στο πευκοδάσος της περιοχής και να εξαφανιστεί, ωστόσο οι αστυνομικοί συνέλαβαν την 47χρονη συνοδηγό.

Σύμφωνα με Lamiareport.gr, είναι πολύ πιθανό να πρόκειται για μέλη της συμμορίας που έχει ρημάξει τα αγροτικά αυτοκίνητα σε διάφορες περιοχές και τα πηγαίνει στην Αθήνα για ανταλλακτικά.

ΠΗΓΗ: Lamiareport.gr

Διαβάστε επίσης

Αυτοψία στη στροφή καρμανιόλα της Κηφισίας – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ