Τρεις συλλήψεις στο Βόλο – Στα χέρια της ΕΛΑΣ ο τελευταίος από τους ληστές του Διστόμου

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο τελευταίος καταζητούμενος των «ληστών του Διστόμου», Γιώργος Πετρακάκος. Συνολικά τρεις συλλήψεις έγιναν στη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση που ήταν από σήμερα το πρωί σε εξέλιξη στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου.

Πριν από λίγη ώρα συνελήφθη ο καταζητούμενος Γιώργος Πετρακάκος, ενώ μαζί του έχει συλληφθεί ένα ακόμα άτομο, τα στοιχεία του οποίου δεν είναι γνωστά καθώς και μία νεαρή κοπέλα.

Ο καταζητούμενος Γιώργος Πετρακάκος και η νεαρή κοπέλα περπατούσαν στο δρόμο όταν συνελήφθησαν. Με αυτό τον τρόπο συνελήφθη και ο τρίτος ύποπτος.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Μαρίνο Αλειφέρη, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή της Κάτιας Μακρή στον Real Fm 97,8, πριν από λίγους μήνες στην ίδια περιοχή στο Βόλο είχαν συλληφθεί δύο άτομα, ενώ ένας τρίτος έβαλε τέλος στη ζωή του, στην επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής.

Η ομάδα των ληστών του Διστόμου, σύμφωνα με την Αντιτρομοκρατική, συνδέεται με το ηγετικό στέλεχος του Επαναστατικού Αγώνα, Νίκο Μαζιώτη, ο οποίος και αυτός έχει συλληφθεί.

Υπενθυμίζουμε ότι η σύζυγος του Νίκου Μαζιώτη, Πόλα Ρούπα, καταζητείται από τις Αρχές.

Στο διαμέρισμα που διέμεναν οι συλληφθέντες στο κέντρο του Βόλου αυτή την ώρα γίνεται έρευνα. Μετά την ολοκλήρωση της έρευνας αναμένονται ανακοινώσεις από την αστυνομία.

Ακούστε το ηχητικό:

Διαβάστε επίσης:

Επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στο Βόλο – Συνέλαβαν συνεργάτες του Μαζιώτη – ΤΩΡΑ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ