Ήρωας στο λιμάνι της τραγωδίας – Σπαραγμός στις κηδείες των φοιτητών

Μπορούσε να σωθεί, αλλά έμεινε μέσα στο μοιραίο αυτοκίνητο που βούλιαζε στο λιμάνι της Πάτρας για να σώσει τις δύο φίλες του που επέβαιναν ο 21χρονος Ανδρέας Αλέξης.

Παρά την αυτοθυσία του όμως, ο ήρωας φοιτητής δεν τα κατάφερε και “χάθηκε” εξαιτίας τους.

Η συγκλονιστική αποκάλυψη που έκανε ο πατέρας του αδικοχαμένου νέου έκανε τα μάτια όσων τον άκουγαν να πλημμυρίσουν δάκρυα. Ο άτυχος Πατρινός φοιτητής της Γεωπονικής διασκέδαζε σε ένα πάρτι με την 23χρονη Ρεγγίνα Ζαπάντη -επίσης από την Πάτρα, την 20χρονη Γεωργιάννα Μουραφέτη από την Καλαμάτα και άλλους φίλους τους. Ο Ανδρέας θυσίασε τη ζωή του προσπαθώντας να απεγκλωβίσει τις φίλες του, όταν έγινε το φοβερό τροχαίο δυστύχημα στις 5.40 τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Στην κηδεία του 21χρονου, ο πατέρας του Βησσαρίων Αλέξης- είναι αστυνομικός και σαν από τραγική ειρωνεία είχε βάρδια στο Α΄ αστυνομικό Τμήμνα Πατρών όταν ενημερώθηκε για το δυστύχημα- ράγισε καρδιές όταν απευθύνθηκε με φωνή δυνατή και σταθερή στα τρία παιδιά που απεγκλωβίστηκαν σώα από το μοιραίο αυτοκίνητο λέγοντας: “Μη μου ζητάτε συγγνώμη. Ήταν θέλημα Θεού να φύγει ο Ανδρέας. Προσπάθησε να σώσει τα δύο παιδιά που ήταν πίσω. Κι “έφυγε” μαζί τους. Μη μου ζητάτε συγγνώμη. Θέλω να σας γνωρίσω, είστε και δικά μου παιδιά”.

Κλίμα οδύνης και στην κηδεία της 23χρονης Ρεγγίνας Ζαπάντη στην οποία έδωσε το παρών πλήθος κόσμου.

Πηγή: Espresso

Δείτε επίσης:

Συνεχίζονται οι έρευνες για τα αίτια της τραγωδίας στην Πάτρα

Συγκλονίζει η περιγραφή του δύτη που βούτηξε να σώσει τους φοιτητές στην Πάτρα

Συγκλονίζει η τελευταία selfie των άτυχων φοιτητών – ΦΩΤΟ

Το πόρισμα και οι καταθέσεις θα ρίξουν φως στα αίτια της τραγωδίας στην Πάτρα

Ερευνώνται τα αίτια της τραγωδίας στην Πάτρα

Τραγωδία στην Πάτρα – Νεκροί 3 φοιτητές σε τροχαίο – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ