Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ για ναρκωτικά στη Βούλα και σύλληψη “βαρόνων”

Τέλος στην εντυπωσιακή ζωή που έκαναν τρεις διακινητές ναρκωτικών, τα ακριβά αυτοκίνητα και τις βίλες στα Νότια προάστια, έβαλε η Δίωξη Ναρκωτικών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας συνελήφθησαν τρεις άνδρες, δύο από την Αλβανία και ένας από τη Ρουμανία, με την αξία των ναρκωτικών που βρέθηκε κρυμμένη μέσα σε πολυτελές αυτοκίνητο να ξεπερνά τα 2.500.000 ευρώ. 

Η τριώροφη βίλα στη Βούλα

Σε μια τριώροφη πολυτελή βίλα ιδιοκτησίας του 34χρονου εγκεφάλου της σπείρας από την Αλβανία είχε στηθεί το «κέντρο επιχειρήσεων» των διακινητών.

Στο αυτοκίνητο που εντοπίστηκε στο γκαράζ βρέθηκαν συνολικά 282 κιλά κατεργασμένης κάνναβης σε μορφή σοκολάτας, 41 κιλά skunk, 1,5 γραμμάριο κοκαΐνης και 12,8 γραμμάρια ηρωίνης.

Οι διακινητές σκόπευαν να προωθήσουν τα ναρκωτικά στις καλές πιάτσες της Αθήνας και όχι μόνο. 

Από πού έφτασαν τα ναρκωτικά

Αξιωματικοί της Δίωξης Ναρκωτικών αναφέρουν στο enikos.gr πως «η κατεργασμένη κάνναβη σε μορφή σοκολάτας έφτασε στην Ελλάδα από το Μαρόκο. Πρόκειται για εξαιρετικής ποιότητας ναρκωτικό. Είχαμε πολύ καιρό να εντοπίσουμε τέτοιου είδους ναρκωτικό» και συμπληρώνει «θεωρούμε δεδομένο πως η ποσότητα που κατασχέθηκε στη βίλα του 34χρονου ήταν ένα μικρό μέρος από αυτή που έχει φτάσει στην Ελλάδα».

Εντύπωση προκάλεσαν και οι συσκευασίες που ήταν κρυμμένο το skunk καθώς οι διακινητές είχαν τοποθετήσει το ναρκωτικό σε αλουμινένια σακουλάκια ενώ τα είχαν επαλείψει εσωτερικά με γράσο για να μην γίνονται «ορατά» σε ελέγχους και έφτασαν στην Ελλάδα από χώρες της Δυτικής Ευρώπης.

Αυτό που αναζητούν τώρα οι αρχές είναι ο τρόπος και το δρομολόγιο που κατέληξαν τα ναρκωτικά στα χέρια των διακινητών. Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό και άλλων μελών της οργάνωσης.

Διαβάστε επίσης.

Σπαρταριστές ατάκες από ελληνικές ταινίες για τις εκλογές – ΒΙΝΤΕΟ

Αγριογούρουνο επιτέθηκε και τραυμάτισε βοσκό

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ