Καρέ- καρέ το ριφιφί στην καφετέρια του Χρήστου Χολίδη – ΒΙΝΤΕΟ

Με επιτυχία έκανε την «καταδρομική» επιχείρηση, όπως είχε προγραμματίσει, αλλά έφυγε με άδεια χέρια, ο άγνωστος κουκουλοφόρος, που διέρρηξε με ριφιφί την καφετέρια που διατηρεί στο Παλαιό Φάληρο ο τραγουδιστής Χρήστος Χολίδης, με στόχο το χρηματοκιβώτιο του καταστήματος.

Οι κάμερες του καταστήματος κατέγραψαν καρέ- καρέ τις κινήσεις του δράστη, ο οποίος τα ξημερώματα της Δευτέρας διέρρηξε αρχικά ένα διπλανό μαγαζί, που είναι κενό, και ξήλωσε τις γυψοσανίδες. Στην συνέχεια βγήκε στον ακάλυπτο χώρο της καφετέριας του τραγουδιστή και άνοιξε τρύπα στον τοίχο, που τον «έβγαλε» στην τουαλέτα του καταστήματος.

Ο δράστης πήγε κατευθείαν στο γραφείο, στο οποίο υπήρχε ένα μικρό χρηματοκιβώτιο. Ο δράστης ξήλωσε το χρηματοκιβώτιο , που ήταν βιδωμένο στο πάτωμα, και έφυγε με τον ίδιο τρόπο που εισέβαλε στην καφετέρια. Όμως, ο δράστης δεν μπόρεσε να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο κι έτσι το παράτησε στον ακάλυπτο χώρο του καταστήματος.

Το χρηματοκιβώτιο είχε μέσα το ποσό των 450 ευρώ και έγγραφα της επιχείρησης.

Οι υπάλληλοι το πρωί της Δευτέρας όταν αντίκρισαν τι είχε συμβεί κάλεσαν την Αστυνομία. Οι άνδρες της Ασφαλείας εξέτασαν προσεκτικά το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος, όπου, διαπίστωσαν πως ο δράστης είχε καλά καλυμμένο το πρόσωπό του και φορούσε γάντια για να μην αφήσει αποτυπώματα.   

 

Δείτε το βίντεο του Star:

 

 

Διαβάστε επίσης:

Εκκενώθηκε το Υπ. Εσωτερικών μετά από τηλεφώνημα για βόμβα – ΤΩΡΑ

Συγκλονίζει η Χαρούλα Αλεξίου: Όταν έμαθα πως έχω καρκίνο…

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ