Κάτω Αχαΐα: Συγκλονιστική μαρτυρία για το φονικό

Δεν το χωρά ανθρώπου νους, αυτό που συνέβη στην περιοχή της Κάτω Αχαΐας, προχθές το απόγευμα, όταν ένας 15χρονος, έβαψε τα χέρια του με αίμα, σκοτώνοντας εν ψυχρώ, έναν 17χρονο με τον οποίο είχε διαπληκτιστεί νωρίτερα στο σχολείο της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες ενός αυτόπτη μάρτυρα, που βρισκόταν στο σημείο κατά την στιγμή του φονικού, ο 15χρονος, φέρεται να τσακώθηκε άσχημα με τον 17χρονο, βρίζοντάς τον και προσβάλλοντας με άσχημες λέξεις την αδελφή και την κοπέλα του. Αμέσως μετά ο 15χρονος έφυγε από το σημείο και επέστρεψε μια ώρα μετά – περίπου στις 7.30 το απόγευμα της περασμένης Κυριακής – με το αυτοκίνητο του Θείου του και έχοντας στα χέρια του την καραμπίνα του πατέρα του.

Ο 17χρονος που καθόταν στο προαύλιο του σχολείου μαζί με παρέα παιδιών, δεν αντιλήφθηκε αμέσως αυτό που θα συνέβαινε σε λίγη ώρα, ωστόσο φέρεται ο 15χρονος, να πλησίασε με απειλητικές διαθέσεις τον 17χρονο και σημαδεύοντας τον με την καραμπίνα του φώναξε «Θα σε σκοτώσω…» και πυροβόλησε προς το μέρος του.

Ο άτυχος 17χρονος έπεσε αιμόφυρτος στην άσφαλτο, ενώ, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του αυτόπτη μάρτυρα, ο 15χρονος έφυγε από το σημείο. Λίγη ώρα μετά παραδόθηκε στην Αστυνομία.

«Θα πεθάνω…»

«Πονάω …πεθαίνω» ήταν οι τελευταίες λέξεις που βγήκαν από το στόμα του 17χρονου, που κείτονταν αιμόφυρτος στο προαύλιο του σχολείου, όπως αναφέρει ο αυτόπτης μάρτυρας. Οι φίλοι του και όσοι βρίσκονταν εκεί προσπάθησαν να τον βοηθήσουν, όμως τα τραύματά του, από το όπλο, την σκανδάλη του οποίου, είχε πατήσει λίγα λεπτά πριν ένας φίλος του, δεν άφησαν περιθώρια.

Πηγή: .patrisnews.com

Διαβάστε επίσης:

Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 15χρονος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ