Συγκλονισμένη η Αχαΐα- Γιατί ο 15χρονος σκότωσε τον 17χρονο

Ισχυρό σοκ στην τοπική κοινωνία, αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα, έχει προκαλέσει το αιματηρό χθεσινό περιστατικό στην Κάτω Αχαΐα, μεταξύ δύο ανηλίκων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 15χρονος μετέβη στο προαύλιο του Δημοτικού σχολείου, όπου εκείνη την ώρα βρισκόταν ο 17χρονος με τους φίλους του, με σκοπό να τον εκφοβίσει με το όπλο, αφού ο δεύτερος συχνά τον κορόιδευε. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες , ο ανήλικος δράστης δεν ήθελε να σκοτώσει τον συνομήλικό του, αλλά μόνο «να του δώσει ένα μάθημα, για να μην τον ‘’ξαναπειράξει’’.

 Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 15χρονος έχει πρόβλημα στην ομιλία με αποτέλεσμα εδώ και καιρό να δέχεται τα πειράγματα του 17χρονου και της παρέας του. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 17χρονος παρενοχλούσε την αδελφή του 15χρονου με αποτέλεσμα οι δύο μαθητές να έχουν διαρκείς προστριβές, εντός και εκτός σχολείου. Δυστυχώς όμως τον τραυμάτισε στο θώρακα και στην κοιλιακή χώρα.

 Πριν τον πυροβολισμό, οι δύο ανήλικοι είχαν καταφέρει σωματικά χτυπήματα ο ένας στον άλλο, με το θύμα να χτυπά άγρια τον 15χρονο. Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 8 χθες το απόγευμα. Αρχικά το θύμα διεκομίσθη  στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας, όπου κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο.

 Διασωληνωμένος έφτασε στο νοσηλευτικό ίδρυμα της Πάτρας, με τους γιατρούς να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να τον κρατήσουν στη ζωή. Όμως δεν τα κατάφεραν και λίγο πριν τις 11 χθες το βράδυ κατέληξε. Τέλος, η περιοχή της Κ. Αχαΐας θυμίζει φρούριο, με τις αστυνομικές δυνάμεις να βρίσκονται επί ποδός υπό τον φόβο βεντέτας.

Πηγή: patrastimes.gr

Διαβάστε επίσης:

Πατέρας έβαζε την κόρη του να κλέβει πορτοφόλια

Ομολόγησε τη δολοφονία του άντρα της 8 μήνες μετά

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ