Αισιοδοξία για την υγεία του 24χρονου στα Χανιά

Αισιόδοξοι είναι οι γιατροί για την πορεία της υγείας του 24χρουνου που τα ξημερώματα της Δευτέρας πυροβολήθηκε από 25χρονο Χανιώτη.

Οι γιατροί στο νοσοκομείο Χανίων βρίσκονται στη διαδικασία, με αργό αλλά σταθερό ρυθμό να επαναφέρουν, τον νοσηλευόμενο στην εντατική, σε επικοινωνία με το περιβάλλον.

Ο οργανισμός του 24χρονου, που έχει δεχθεί τέσσερις σφαίρες, ανταποκρίνεται, γεγονός που έχει γεμίσει με αισιοδοξία την ομάδα των θεραπόντων ιατρών.

Στο πλευρό του, βρίσκονται τα μέλη της οικογένειάς του, συγγενείς και φίλοι, ενώ υπάρχει και προσπάθεια, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, να επικρατήσει η λογική στη συνέχεια της ιστορίας που ξεκινάει από το 2011 και μετά την απόπειρα ανθρωποκτονίας την προηγούμενη Δευτέρα, έχει όλα τα στοιχεία μίας βεντέτας.

Αυτό που ενδιαφέρει το στενό περιβάλλον του 24χρονου, είναι οι γιατροί να καταφέρουν να αποσυνδέσουν τον νεαρό, κάτι που θα σημαίνει ότι όλα πλέον θα έχουν μία διαφορετική τροπή στην εξέλιξη της όλης υπόθεσης.

Όπως ανάφερε φίλος του 24χρονου στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, αν κάτι τέτοιο συμβεί «θεωρούμε πως όλα θα έχουν θετική έκβαση και με τη βοήθεια όλων μας, η λογική θα “δείξει” το τι μπορεί να καταφέρει».

Ειδικότερα έπειτα από επικοινωνία του ΑΠΕ-ΜΠΕ με τον υποδιοικητή του Νοσοκομείου Χανίων, Γιάννη Μανούσακα, έγινε γνωστό ότι ήδη οι γιατροί έχουν σταματήσει να χορηγούν τα χάπια καταστολής.

Διαβάστε επίσης:

ΒΙΝΤΕΟ – σοκ από τη στιγμή των πυροβολισμών στα Χανιά

Απόπειρα ανθρωποκτονίας λόγω βεντέτας στα Χανιά

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ