Στον εισαγγελέα οι δράστες της δολοφονίας του 71χρονου στο Ηράκλειο

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθούν οι δύο νεαροί από τη Βουλγαρία που είχαν προσαχθεί από την Αστυνομία ως δράστες της δολοφονίας του 71χρονου μέσα στο σπίτι του στις Μοίρες Ηρακλείου.

Ο 71χρονος είχε βρεθεί νεκρός από την κόρη του στο σπίτι του, το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης, ενώ στο σημείο μετέβησαν ο Ιατροδικαστής, καθώς και αρμόδιο συνεργείο του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, για αυτοψία και εξερεύνηση του χώρου.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι δύο δράστες, ηλικίας 21 και 17 χρονών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ανθρωποκτονία, μπήκαν στο σπίτι με σκοπό την κλοπή και απέσπασαν από το θύμα 100 ευρώ .

Οι δράστες έγιναν αντιληπτοί και στη συνέχεια, αφού ακινητοποίησαν τον ηλικιωμένο, με τη χρήση μαχαιριού τον τραυμάτισαν θανάσιμα, καταφέρνοντάς του, με ιδιαίτερη σκληρότητα, πολλαπλά χτυπήματα σε διάφορά σημεία του σώματός του.

Οι νεαροί σύμφωνα με πληροφορίες αναγνωρίσθηκαν από το θύμα καθώς διατηρούσαν φιλικές σχέσεις με τον 71χρόνο.

Κατά την προανάκριση, συνελήφθη επίσης και η μητέρα του 17χρονου, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες για την υπόθεση της ληστείας στην Ύδρα

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ