Απολογούνται οι βιαστές-δολοφόνοι

Πατέρας και γιος είναι οι δράστες του βιασμού και της δολοφονίας της 85χρονης Σοφίας Κορναράκη, μέσα στο σπίτι της στην Επισκοπή Πεδιάδος. Ο Εισαγγελέας τους άσκησε ποινική δίωξη για ληστεία μετά φόνου από κοινού, για βιασμό, για παράνομη οπλοκατοχή μαχαιριού, για παράνομη οπλοφορία μαχαιριού και για παράνομη κατοχή κροτίδας. Πήραν προθεσμία και θα απολογηθούν την Μ. Παρασκευή, στις 12.30 μ.μ.

Ο 45χρονος πατέρας και ο 18χρονος γιος από τη Ρουμανία στην απολογία τους παραδέχτηκαν ότι είχαν βάλει στο “στόχαστρο” την ηλικιωμένη γυναίκα με σκοπό να τη ληστέψουν. Παραδέχτηκαν τη ληστεία, όχι όμως τη δολοφονία, ενώ ο 45χρονος αρνείται και ότι ασέλγησε σε βάρος της. Πάντως γενετικό υλικό του 45χρονου βρέθηκε στη γυναίκα, καθώς και σε ένα ύφασμα, ενώ γενετικό υλικό του 18χρονου βρέθηκε σε αναψυκτικό που ο νεαρός ήπιε κατά την παραμονή του στο σπίτι και κατόπιν άφησε πάνω στο ψυγείο.

Ο πατέρας, που θεωρείται ότι είχε τον “πρώτο λόγο” στην υπόθεση αρνείται ότι μπήκε πρώτος στο σπίτι και ακινητοποίησε τη γιαγιά, δείχνοντας το γιο του, ενώ αντιστρόφως ο 18χρονος αναφέρει ότι ο πατέρας του μπήκε πρώτος και ακινητοποίησε τη γιαγιά.

Οι δύο Ρουμάνοι νόμιζαν ότι η Σοφία Κορναράκη είχε χρήματα στο σπίτι, και με αυτό το κριτήριο την επέλεξαν ως “στόχο”. Αφού έφθασαν στο χωριό, περιπλανήθηκαν στα σοκάκια και κατόπιν πήγαν στο σπίτι της ηλικιωμένης, το οποίο ήταν ανασφάλιστο, με πόμολο να υπάρχει και εξωτερικά της πόρτας.Σύμφωνα με το 18χρονο, ο πατέρας του μπήκε μέσα στο σπίτι, ακινητοποίησε και έδεσε την 85χρονη, ενώ ο γιος βγήκε έξω σε ρόλο τσιλιαδόρου.

Εκτιμάται ότι εκείνη την ώρα ο 45χρονος βίασε την άτυχη γυναίκα. Φεύγοντας από το σπίτι, της έλυσαν τα χέρια, καθώς όπως κατέθεσαν “δεν είχε πια δυνάμεις αντίστασης”, ενώ ο πατέρας είπε ότι όταν έφυγαν, η γυναίκα ανέπνεε. Πηγή: cretalive.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ