-
Πως να καταπολεμήσεις την επιθυμία για γλυκό
7:13 μμ, Πέμπτη 23 Ιουλ 2015 7:13 μμ, Πέμπτη 23 Ιουλ 2015Κοινωνία
Όπως δείχνουν τα επιστημονικά δεδομένα, οι άνθρωποι έχουμε γενετική προδιάθεση προς τα «γλυκά» συστατικά και τα τρόφιμα που τα περιέχουν, καθώς θεωρούνται «ασφαλή προς κατανάλωση». Και αυτό επειδή συχνά, στη φύση, το όποιο π.χ. δηλητήριο ή αλλοιωμένο τρόφιμο είναι συχνότερα πικρό παρά... γλυκό. Διαβάστε τη συνέχεια στο boro.gr
σχολίασε κι εσύσχετικά άρθρα