Κίνδυνος για θρομβώσεις το καλοκαίρι

Τους καλοκαιρινούς μήνες αυξάνεται σημαντικά ο κίνδυνος θρομβώσεων λόγω της μεγάλης ζέστης. Γι’ αυτόν τον λόγο οι ειδικοί δίνουν εξειδικευμένες συμβουλές στα άτομα υψηλού κινδύνου, ώστε να αποφύγουν τα χειρότερα.

Ιταλοί επιστήμονες συστήνουν στις ομάδες αυτές, που είναι κυρίως οι ηλικιωμένοι και τα άτομα με καρδιαγγειακά προβλήματα, να προσέχουν τη διατροφή τους, προτιμώντας λαχανικά με λίγο αλάτι, φρούτα, όπως τα αχλάδια, αλλά όχι τα μήλα…

Διαβάστε τη συνέχεια στο boro.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ