Συνελήφθη ο δράστης της φονικής συμπλοκής σε beach bar της Χαλκιδικής

Συνελήφθη το μεσημέρι από αστυνομικούς, στην παραλία της Νέας Ποτίδαιας, στη Χαλκιδική ο καταζητούμενος για τη φονική συμπλοκή που σημειώθηκε τα ξημερώματα σε beach bar της περιοχής.

Οι αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του όπλου, με το οποίο ο 29χρονος άνοιξε πυρ με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 34χρονος και να τραυματιστούν άλλα τρία άτομα 29, 39 και 44 ετών.

Ο 29χρονος, ομογενής από τη Γεωργία, όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, διαπληκτίστηκε και συνεπλάκη αρχικά με τρεις νεαρούς στο νυχτερινό κέντρο. Εκείνοι κάλεσαν άλλα έξι άτομα, τα οποία έφθασαν στο beach bar και ο καυγάς συνεχίστηκε. Ο 29χρονος αποχώρησε και επέστρεψε μετά από λίγη ώρα πυροβολώντας με πιστόλι εναντίον τους, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 34χρονου.

Τα ακριβή αίτια του άγριου καυγά με την τραγική κατάληξη δεν έχουν διευκρινιστεί, αλλά σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 29χρονος και η παρέα των νεαρών διαπληκτίστηκαν και στη συνέχεια “πιάστηκαν στα χέρια” για προσωπικούς λόγους.

Οι αστυνομικές δυνάμεις είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη, ο οποίος είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας, απόπειρας ανθρωποκτονίας, παράνομης οπλοκατοχής και οπλοχρησίας και θα οδηγηθεί εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.

Ο 29χρονος έχει απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις διωκτικές αρχές, για διάφορα ποινικά αδικήματα.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου Χαλκιδικής.

Οι τραυματίες διακομίσθηκαν σε νοσοκομεία της Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης, όπου και νοσηλεύονται.

 

Διαβάστε επίσης:

 

Γεμάτες οι παραλίες της Χαλκιδικής – ΦΩΤΟ

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ