• Έκοψαν το ρεύμα σε Δημαρχείο

  12:26 μμ, Τρίτη 10 Απρ 2012 12:26 μμ, Τρίτη 10 Απρ 2012

  Για απλήρωτο λογαριασμό ύψους 40.000 του δημαρχείου Αμυνταίου η ΔΕΗ άφησε στο σκοτάδι το μέγαρο της πόλης. Σύμφωνα με το δήμαρχο Αμυνταίου, Μάκη Ιωσηφίδη, όλα ξεκίνησαν όταν η ΔΕΗ έστειλε ένα ένταλμα πληρωμής με το ποσό των 40.000 ευρώ, που φέρεται να όφειλε ο ακριτικός Δήμος τού νομού Φλώρινας, στην Επιχείρηση.

  «Αμέσως έστειλα επιστολή στη ΔΕΗ, λέγοντας ότι δεν αρνούμαστε να πληρώσουμε το ποσό, εφόσον, όμως, μάς αποσταλεί αναλυτικός λογαριασμός, απ' όπου να προκύπτει η απαίτηση αυτή της ΔΕΗ», τόνισε ο κ. Ιωσηφίδης.

  Σύμφωνα με τον Δήμαρχο «αντί απαντήσεως, η ΔΕΗ χθες, στις 2:30 μ.μ., ξαφνικά προέβη στη διακοπή ρεύματος στο Δημαρχείο μας, με αποτέλεσμα να διακοπούν οι διοικητικές και άλλες εργασίες του, που βασίζονται στο ρεύμα και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές».

  Ο κ. Ιωσηφίδης ισχυρίζεται ότι η ΔΕΗ λειτούργησε «εκδικητικά», όπως είπε, λόγω της δράσης τού Δήμου και των απαιτήσεών του από τη ΔΕΗ και την πολιτεία. Ο δήμαρχος Αμυνταίου, πρόσθεσε, πως έχει και την ιδιότητα τού προέδρου τού Δικτύου Ενεργειακών Δήμων Ελλάδας, το οποίο αντιτίθεται στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ.

  Τέλος, προανήγγειλε ότι τις επόμενες μέρες ο Δήμος Αμυνταίου θα προχωρήσει σε κινητοποιήσεις, καθώς, όπως είπε, η ΔΕΗ και η πολιτεία συμπεριφέρονται σαν «κατακτητές» στην περιοχή.

  Πηγή: thebest.gr

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα