Συναυλία Robbie Williams: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Μαλακάσα

Λόγω της συναυλίας του Robbie Williams στο TerraVibe Park στη Μαλακάσα, θα πραγματοποιηθούν σταδιακές διακοπές της κυκλοφορίας των οχημάτων από τις 16.00 έως την 01.00 στην παράπλευρη βοηθητική οδό της νέας εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στο τμήμα της μεταξύ των χ/θ 36,000 & 39,000, του Δήμου Ωρωπού.

Επιπλέον, κατά το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθεί εκτροπή της κυκλοφορίας των βαρέων οχημάτων μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων, που κατευθύνονται προς Λαμία μέσω της παλαιάς εθνική οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στα παρακάτω σημεία του Δήμου Ωρωπού:

Α. Στο ύψος του Α/Κ Καπανδριτίου και της διασταύρωσης Καπανδριτίου, όπου θα εκτρέπονται στο κυρίως ρεύμα κυκλοφορίας της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας προς Λαμία, μέσω του σταθμού διοδίων Καπανδριτίου.

Β. Στο ύψος του Α/Κ Μαρκοπούλου, όπου θα εκτρέπονται στο κυρίως ρεύμα κυκλοφορίας της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας προς Αθήνα και ακολούθως θα ενεργούν αναστροφή στο ύψος του Α/Κ Καπανδριτίου με κατεύθυνση προς το κυρίως ρεύμα κυκλοφορίας της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας προς Λαμία.

Γ. Στο ύψος του Α/Κ Μαλακάσας :

α) T α οχήματα που κινούνται στο αριστερό παράπλευρο οδικό δίκτυο της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα εκτρέπονται, μέσω του σταθμού διοδίων Μαλακάσας, προς το κυρίως ρεύμα κυκλοφορίας της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας προς Αθήνα

β) Τα οχήματα που κινούνται επί της Π.Ε.Ο. Αθηνών-Θεσσαλονίκης με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα εκτρέπονται, μέσω του σταθμού διοδίων Μαλακάσας, προς το κυρίως ρεύμα κυκλοφορίας της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας προς Αθήνα.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν την κίνησή τους στις παραπάνω οδούς και να ακολουθήσουν τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Διαβάστε επίσης

Ο Robbie Williams παρακολουθούσε από το μπαλκόνι του τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα – ΒΙΝΤΕΟ

Την Κυριακή στη Realnews: Robbie Williams LIVE, η δεκαετία του ’60 (3CD) & Δωρεάν Διακοπές

Ποιοι δρόμοι κλείνουν σήμερα στο κέντρο της Αθήνας

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ