Astir Tennis Open 2015

Το 2ο Astir Tennis Open έρχεται στις εγκαταστάσεις του νέου Astir Tennis Club που βρίσκεται στο ξενοδοχειακό συγκρότημα του Astir Palace.

Δυνατοί αγώνες σε  3 νέα γήπεδα συνθετικού χλοοτάπητα, σε ένα καταπράσινο περιβάλλον  που μπορεί συνδυαστεί με μπάνιο στις παραλίες και τις πισίνες του ξενοδοχειακού συγκροτήματος.

Το τουρνουά απευθύνεται σε ερασιτέχνες και θα διεξαχθεί με ταμπλό 2ης κατηγορίας.

Οι κατηγορίες των αγώνων είναι: Μονά ανδρών, διπλό ανδρών και μικτά διπλό.

Οι  1οι και οι 2οι νικητές  των αγώνων θα κερδίσουν πλούσια δώρα. Εδικότερα:

Μονό ανδρών- Διπλό ανδρών-Μικτά διπλό

O 1ος νικητής κερδίζει: μία ετήσια συνδρομή στο Astir Tennis Club, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει χρήση των γηπέδων τέννις και χρήση των παραλιών και των πισίνων του Astir Palace.

-Ο 2ος νικητής κερδίζει:  μια διανυκτέρευση  με πρωϊνό στα ξενοδοχεία του συγκροτήματος  Arion Resort & Spa και The Westin Athens και μία ημερήσια χρήση των εγκαταστάσεων του arion spa (πισίνα θαλασσοθεραπείας, χαμάμ, σάουνα, υδροβροχές και ποδόλουτρα kneipp).

Αγώνες 2ης ευκαρίας (2nd chance)

1ος νικητής κερδίζει: 2 μήνες συνδρομής στο Astir Tennis Club και 5 προσκλήσεις εισόδου για  χρήση των παραλιών και των πισίνων του Astir Palace.

-2ος  νικητής κερδίζει: 1 μήνα συνδρομή στο Astir Tennis Club και 3 προσκλήσεις  εισόδου για  χρήση των παραλιών και των πισίνων του Astir Palace.

Η τιμή συμμετοχής στο Astir Tennis Open είναι €60 και €20 για κάθε 2η συμμετοχή.  

Ο κάθε συμμετέχοντας θα έχει τη δυνατότητα την ημέρα που θα παίζει τον αγώνα να απολαύσει τις παραλίες και τις πισίνες του ξενοδοχειακού συγκροτήματος, προσφέροντας στον εαυτό του, λίγες ώρες χαλάρωσης και απόδρασης.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σε όποια από τις κατηγορίες επιθυμούν στον κο Μενέλαο Καλάβρια, τηλέφωνο 6974377830 ή  στο arion spa στο 2108901795 και με email  στο [email protected]. Δηλώσεις συμμετοχών έως 22/6/2015.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ