Καλοκαιρινό μπουρίνι στη Θράκη – ΦΩΤΟ

Ισχυρή καταιγίδα έπληξε το μεσημέρι την Ξάνθη, με το σκηνικό του καιρού να θυμίζει περισσότερο χειμώνα παρά Ιούνιο. Παρά το γεγονός ότι το πρωί επικρατούσαν υψηλές θερμοκρασίες, με αποτέλεσμα πολλοί να βρεθούν στην παραλία, το μεσημέρι ο ουρανός σκεπάστηκε από πυκνά μαύρα σύννεφα και άρχισε ο «χορός» των αστραπών και των καταιγίδων.

Όπως αναφέρει το thrakitoday.com, στην περιοχή του Αη Γιάννη, στην παραλιακή ζώνη του Δήμου Αβδήρων, οι ισχυροί άνεμοι που έκαναν την εμφάνισή τους έριξαν ένα δέντρο πάνω στο οδόστρωμα, προκαλώντας προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων. Για το συμβάν ενημερώθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης η οποία και έσπευσε στην περιοχή απομακρύνοντας το σπασμένο δέντρο.

Από την έντονη καταιγίδα που ακολούθησε, η οποία έπληξε κυρίως το πεδινό τμήμα του Νομού, δεν έχουν καταγραφεί μέχρι στιγμής σημαντικά προβλήματα.

Την ίδια στιγμή, στην Αλεξανδρούπολη το καλοκαιρινό μπουρίνι ήταν ακόμη πιο εξαγριωμένο, καθώς πέραν την ισχυρής βροχόπτωσης που σημειώθηκε μέσα στην πόλη, έπεσε και χαλάζι για μερικά λεπτά, ακόμα και σε παραλιακά σημεία. Μέσα σε λίγα λεπτά και λόγω της έντονης βροχόπτωσης οι δρόμοι άρχισαν να πλημμυρίζουν ενώ εξίσου έντονη και ισχυρή ήταν και η καταιγίδα που έπληξε την Κομοτηνή.

 

Δείτε τις φωτογραφίες

Πηγή φωτογραφιών thrakitoday.com

 

Διαβάστε επίσης:

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού – Έρχονται καταιγίδες και χαλάζι

Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στην Πάρνηθα – ΤΩΡΑ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ