Νέο ντοκουμέντο με σκηνές από τα άγρια βασανιστήρια στον Γιακουμάκη

Βίντεο-φωτιά στο οποίο φέρεται ότι περιλαμβάνονται σκηνές από άγρια καψώνια εις βάρος του Βαγγέλη Γιακουμάκη κατά τη διάρκεια των σπουδών του στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων, έχει ένας από τους συμφοιτητές του 20χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», νέο ντοκουμέντο για το μαρτύριο που υφίστατο στη Γαλακτοκομική Σχολή ο άτυχος Βαγγέλης Γιακουμάκης βρίσκεται, στα χέρια ενός νεαρού ο οποίος ωστόσο δεν έχει εμφανιστεί στις Αρχές! Το συγκεκριμένο πρόσωπο φέρεται κατά τις ίδιες πηγές ότι, ήταν παρών σε τουλάχιστον ένα από τα καψώνια στα οποία υπέβαλλαν τον σπουδαστή οι «σκληροί» συμφοιτητές του και είχε τραβήξει, μικρής διάρκειας βίντεο με το κινητό του. Το επίμαχο υλικό φέρεται ότι «μαρτυρά» πρόσωπα και πράγματα, ωστόσο ο νεαρός δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα παραδώσει το βίντεο στις Αρχές, καθώς φοβάται τις επιπτώσεις. «Ελπίζουμε -έστω και τώρα- όσοι γνωρίζουν κάτι ή έχουν στα χέρια τους στοιχεία να τα προσκομίσουν όσο το δυνατόν συντομότερα, ώστε να βοηθήσουν το έργο των δικαστικών Αρχών» είπε στην εφημερίδα, ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης και πρόσθεσε: «Θεωρώ ότι υπάρχουν ακόμα άτομα που ξέρουν, αλλά αποφεύγουν να μιλήσουν για τους οίκους τους λόγους».

Την ώρα που ο εισαγγελέας Πρωτοδικών έχει ασκήσει δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση (χωρίς να προσωποποιεί τις κατηγορίες), καθώς και δίωξη για επικίνδυνες σωματικές βλάβες κατ’ εξακολούθηση και παράνομη βία κατ’ εξακολούθηση παραπέμποντας την υπόθεση στην κύρια ανάκριση, έρχονται στο φως στοιχεία από τη δικογραφία των 500 σελίδων, στα οποία στηρίχτηκε η απαγγελία κατηγοριών.

Εκ των ενορχηστρωτών των «επιθέσεων» εις βάρος του 20χρονου Ρεθυμνιώτη φέρεται ότι ήταν ένας απόφοιτος της σχολής. Σε μία από τις καταθέσεις αναφέρεται ότι όταν ο Βαγγέλης Γιακουμάκης έμαθε για την επίσκεψή του στη Γαλακτοκομική Σχολή, κλείστηκε στο δωμάτιό του μέχρι να φύγει: «Μόλις το έμαθε (ο εξωσχολικός) πήγε με κάποιους άλλους στο δωμάτιο του Βαγγέλη και τον έβγαλαν έξω. Τότε είπε στους φίλους του να δώσουν τα χέρια με τον Βαγγέλη και να μην του δημιουργήσουν ξανά προβλήματα. Είχε καταλάβει ότι είχε φτάσει στο αμήν».

Πηγή: Espresso

 

Διαβάστε επίσης:

Ο Γιακουμάκης ήταν θύμα εξωσχολικής βίας – Νέα τροπή στην υπόθεση

Ποιος είναι ο δολοφόνος του Βαγγέλη Γιακουμάκη;

Η συγκινητική αφιέρωση του Χαρούλη στον Βαγγέλη Γιακουμάκη – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ