Γνωστοί της ΕΛ.ΑΣ. οι ληστές του ξενοδοχείου στην Κρήτη – ΒΙΝΤΕΟ

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, οι δύο από τους τρεις ένοπλους ληστές που χθες το βράδυ εισέβαλαν σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα της Χερσονήσου, προκειμένου να ληστέψουν το κοσμηματοπωλείο της. 

Οι δράστες τραυματίστηκαν στην προσπάθεια τους να διαφύγουν, ανταλλάσοντας πυρά με τους αστυνομικούς.

Πιο σοβαρή κρίνεται η κατάσταση της υγείας των δύο Κρητικών, οι οποίοι έχουν τραυματιστεί στο κεφάλι και ψηλά στο πόδι αντίστοιχα, ενώ η ζωή του τρίτου συνεργού δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο καθώς τα τραύματα που έχει είναι ελαφρά, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα cretapost.gr.

Και οι δύο υποβλήθηκαν σε χειρουργική επέμβαση και βρίσκονται διασωληνωμένοι στην μονάδα εντατικής θεραπείας ενώ οι γιατροί δίνουν μάχη προκειμένου να πέσει η αυξημένη εγκεφαλική πίεση που παρουσιάζει ο πρώτος που δέχτηκε πυρά στο κεφάλι ενώ ο δεύτερος κινδυνεύει με ακρωτηριασμό.

Ο Διευθυντής του ξενοδοχείου Νίκος Βλασιάδης, ο οποίος ήταν παρόν κατά την διάρκεια της ένοπλης ληστείας περιγράφει με λεπτομέρειες την εξέλιξη του περιστατικού. Αναφέρει ότι έζησαν ένα τρομακτικό περιστατικό που όμως με την άμεση επέμβαση της αστυνομίας ευτυχώς είχε αίσιο τέλος.

Διαβάστε επίσης.

Εισέβαλαν με καλάσνικοφ σε ξενοδοχείο

“Φρούριο” το ΠΑΓΝΗ για τους τραυματίες ληστές με τα καλάσνικοφ- ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ