Η ΠΟΑΣΥ για τον παιδοκτόνο αστυνομικό

“Η Ηγεσία οφείλει να εγκύψει στα προβλήματα και να λάβει μέτρα αυστηρής εφαρμογής των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας” αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων με αφορμή τη χθεσινή δολοφονία της 7χρονης από τον αστυνομικό πατερά της στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση.

“Με αφορμή το χθεσινό ειδεχθές συμβάν της παιδοκτονίας με δράστη αστυνομικό, εκφράζουμε την οδύνη μας και τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του άτυχου παιδιού, που δυστυχώς έφερε στην επιφάνεια με τον πιο τραγικό τρόπο ένα μείζον πρόβλημα το οποίο διαχρονικά αποτελούσε ταμπού για την Ηγεσία όταν αναδεικνυόταν από το συνδικαλιστικό μας κίνημα.

Επιτέλους, η Ηγεσία οφείλει να εγκύψει στα προβλήματα και να λάβει μέτρα αυστηρής εφαρμογής των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας, όπως προβλέπονται από το σχετικό Π.Δ. και περαιτέρω να ενισχύσει τις υφιστάμενες δομές είτε με τη δημιουργία νέων (Ιατρός Εργασίας) είτε με τη στελέχωσή τους με το αναγκαίο ιατρικό προσωπικό.

Η επίκληση των όποιων οικονομικών δυσχερειών είναι πλέον ανεπίτρεπτη όταν πρόκειται για την διασφάλιση αυτής της ίδιας της ανθρώπινης ζωής”.

Διαβαστε επισης.

“Ελάτε γιατί έπνιξα την κόρη μου” είπε ο παιδοκτόνος αστυνομικός στους συναδέλφους του

Ο “αγέλαστος” και “σκληρός” παιδοκτόνος αστυνομικός – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ