Κομμένος από τις διμοιρίες των ΜΑΤ για ψυχολογικούς λόγους ο παιδοκτόνος αστυνομικός

Όλο και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την προσωπικότητα του 47χρονου παιδοκτόνου αστυνομικού.

Ασφαλείς πληροφορίες του enikos.gr αναφέρουν πως ο αστυνομικός που στραγγάλισε την 7χρονη κόρη του είχε λάβει αναρρωτική άδεια 40 ημερών το 2004 καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα με το άγχος.

Μόλις η άδεια του τέλειωσε επέστρεψε κανονικά στην υπηρεσία του και υπηρετούσε σε διμοιρία των ΜΑΤ. Το 2009 όμως από την υπηρεσία του ζητήθηκε να εξεταστεί από ψυχολόγο και από εκείνη τη στιγμή υπηρετούσε ως σκοπός στο κτίριο των ΜΑΤ στη Θεσσαλονίκη.

Αστυνομικός που υπηρετούσε στην ίδια διμοιρία με τον 47χρονο παιδοκτόνο δήλωσε στο enikos.gr πως «είναι ένας άνθρωπος που δεν είχε πειράξει κανέναν. Ήταν όμως ιδιαιτέρως κλειστός χαρακτήρας. Ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω πως σκότωσε την κόρη του» δηλώνει ο ένστολος και συμπληρώνει «θυμάμαι όταν είχα πάει στη βάφτιση του παιδιού του, έδειχνε πολύ ευτυχισμένος. Δεν μπορώ να καταλάβω τι τον έπιασε και έκανε κάτι τέτοιο».

Ο 47χρονος τους τελευταίους μήνες είχε λάβει γονική άδεια, καθώς έγινε πατέρας για δεύτερη φορά, η οποία έληγε σε λίγες ημέρες.

Διαβάστε επίσης.

Ομολόγησε ο αστυνομικός που στραγγάλισε την 7χρονη κόρη του

“Ελάτε γιατί έπνιξα την κόρη μου” είπε ο παιδοκτόνος αστυνομικός στους συναδέλφους του

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ