Η Αντωνία Ηλία στον Real Fm 97.8: Η χαρά μου είναι απερίγραπτη…

Δεν εκδίδεται τελικά στην Ελλάδα από τη Μεγάλη Βρετανία η πρώην δικαστικός, Αντωνία Ηλία, καθώς τις τελευταίες μέρες προέκυψε ένα νομικό θέμα.

Η πρώην δικαστικός μίλησε στον ανταποκριτή του Real Fm 97.8, στο Λονδίνο, Ισαάκ Καρυπίδη και είπε ότι δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από το δικηγορικό γραφείο που την εκπροσωπεί στο Λονδίνο, ενώ περίμενε έτοιμη με τις βαλίτσες της να την παραλάβει η Βρετανική αστυνομία και να την παραδώσει στους Έλληνες αστυνομικούς.

«Πληροφορήθηκα από τον δικηγόρο μου ότι τελικά δεν εκδίδομαι στην Ελλάδα και πρέπει να σας πω ότι η χαρά μου είναι απερίγραπτη. Όπως σας έχω πει και άλλες φορές θα εξαντλήσω όλα τα ένδικα μέσα για να παραμείνω στην Βρετανία», ανέφερε η Αντωνία Ηλία στον Real Fm 97.8 και πρόσθεσε:

«Δίνω έναν σκληρό και άνισο αγώνα κάτω από αντίξοες συνθήκες για να αποδείξω ότι δεν πρόκειται για δίωξη αλλά για διωγμό με πολιτικά κριτήρια. Δεν είναι τυχαίο ότι τέσσερα από τα πέντε ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης που είχαν εκδοθεί εις βάρος μου έχουν αποσυρθεί, ενώ και το πέμπτο θα έπρεπε να είχε εκπέσει, καθώς όλοι οι συγκατηγορούμενοι μου κρίθηκαν αθώοι».

 

Διαβάστε επίσης:

Αντωνία Ηλία: Θα δώσω μάχη για να αποδείξω την αθωότητά μου

Επιστρέφει η Αντωνία Ηλία – θα λογοδοτήσει για το παραδικαστικό

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ