Τα ζώδια του τριημέρου

…από τη Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή 

ΚΡΙΟΣ (21/3-19/4): Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σας προσδίδει περισσότερη εξωστρέφεια, επικοινωνιακή δεινότητα, αλλά και νευρικότητα. Η σελήνη, στο ζώδιο του Καρκίνου, στρέφει το ενδιαφέρον «στα του οίκου σας». Αν γεννηθήκατε στις τελευταίες μέρες του ζωδίου, υπολογίστε πως μια σχέση / συνεργασία «στριμώχνει» τη διάθεσή σας.

ΤΑΥΡΟΣ  (20/4-20/5): Μια εκδρομή / μετακίνηση είτε έντονη κοινωνικότητα και τάση συνδιαλλαγής είναι στο μενού για ετούτο το σαββατοκύριακο. Ο Ερμής από τον Κριό εντείνει πιθανώς τα άγχη περί τα οικονομικά, δεν αποκλείει ωστόσο, παρασκηνιακές, κερδοφόρες διαδικασίες, αλλά και κρυφές συναισθηματικές επαφές… Ταύροι της 3-4/5 δεν αποκλείεται να έλθετε κοντά με ανθρώπους καρδιάς του χθες. ΔΙΔΥΜΟΙ  (21/5-21/6): Το σαββατοκύριακο σας «βρίσκει» με διάθεση κατάκτησης, αλλά και απόλαυσης σε κάθε επίπεδο. Τα οικονομικά απασχολούν τους περισσότερους. Μέσα από κοινωνικές συμπτώσεις, η τύχη χαμογελά σ΄εσάς των τελευταίων ημερών, την ίδια στιγμή όπου οι Δίδυμοι του Μαΐου μπορείτε να επωφεληθείτε από πάσης φύσεως επαφές. Αν γεννηθήκατε στις 4-5/6, πιθανώς αγωνιάτε ή πιέζεστε με μια οικογενειακή / επαγγελματική υπόθεση. ΚΑΡΚΙΝΟΣ  (22/6-22/7): Η σελήνη κινείται στο δικό σας ζώδιο κατά το σαββατοκύριακο προτρέποντάς σας να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας προτεραιότητες. Καρκίνοι των τελευταίων ημερών πιθανότατα πιέζεστε μ΄ένα θέμα που άπτεται της καριέρας ή της οικογένειας. Η είσοδος του Ερμή στον Κριό εντείνει την προσοχή σε θέματα καριέρας, γάμου ή γονέων, μπορεί όμως να επιφυλάσσει απρόοπτα και εκνευρισμούς σ΄εσάς του Ιουνίου. ΛΕΩΝ (23/7-22/8):  Το σαββατοκύριακο «ζητά» ξεκούραση, ενώ πιθανότατα κι εσείς οι ίδιοι κλείνεστε περισσότερο στο καβούκι σας. Η κίνηση του Ερμή προσδίδει επικοινωνιακό χάρισμα, φέρνει ευκαιρίες για ταξίδια, διαπραγματεύσεις είτε και εξελίξεις που αφορούν νομικές υποθέσεις. Πιο τυχεροί και κοινωνικοί κατά τις ημέρες αυτές είστε οι γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9): Το σαββατοκύριακο δείχνει έντονη τάση εξωστρέφειας, ενώ δεν είστε λίγοι εσείς που θα συναντήσετε φίλους και θα περάσετε όμορφες στιγμές. Πιο «κομπιασμένοι» από τη συνθήκη, ωστόσο,, μπορεί να νιώσετε οι Παρθένοι της 6-7/9. Η νέα θέση του Ερμή φέρνει περισσότερη καχυποψία, εμμονή και ενίοτε αυτοκαταστροφική σκέψη. Προσέξτε το!

ΖΥΓΟΣ (23/9-23/10): Απέναντί σας κινείται πια ο Ερμής εντείνοντας την ανάγκη για συνεννόηση με τους άλλους, τόσο σε σχέσεις όσο και σε συνεργασίες. Η σελήνη, στον 10ο φυσικό σας οίκο, φέρνει υποχρεώσεις (κοινωνικές / οικογενειακές / επαγγελματικές) στην επιφάνεια. Για εσάς που γεννηθήκατε στις τελευταίες μέρες του ζωδίου, η διάθεση βαραίνει, καθώς οι συνθήκες είναι πράγματι πιεστικές. ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-21/11): Το σαββατοκύριακο ευνοεί την έννοια του ταξιδιού, τόσο κυριολεκτικά, όσο και νοερά. Η διάθεση είναι πιο αισιόδοξη. Η είσοδος του Ερμή στον Κριό στρέφει την προσοχή σ΄ένα θέμα υγείας (δικό σας ή οικείου προσώπου) είτε στα της εργασίας. Σκορπιοί που γεννηθήκατε γύρω στις 5-6/11, πιθανώς συναντάτε ξανά φίλους από το παρελθόν. ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12): Οικονομικές αγωνίες είτε συναισθηματικά απωθημένα και εμμονές «δίνουν ανάλογο χρώμα» στο σαββατοκύριακο. Ποντάρετε στην τύχη, στο χρήμα και στον έρωτα, αν γεννηθήκατε στις τελευταίες μέρες του ζωδίου. Με τον Ερμή στον Κριό η σκέψη αποκτά περισσότερη δημιουργικότητα και έμπνευση, ενώ η διαχείριση των καταστάσεων γίνεται ακόμα πιο αποδοτική. Τοξότες της 6/12, αντιμετωπίστε στωικά οποιοδήποτε κώλυμα στην προσωπική / επαγγελματική σας ζωή.   ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1): Σχέσεις και συνεργασίες απασχολούν, ενώ οι μέρες απαιτούν πνεύμα συνεννόησης. Οι συνθήκες πιθανώς στενοχωρούν / καταπιέζουν εσάς που γεννηθήκατε στις τελευταίες ημέρες του ζωδίου. Ο Ερμής εισέρχεται στον 4ο φυσικό σας οίκο και στρέφει το βλέμμα σε υποθέσεις σπιτιού / οικογένειας / πολύ «στενών» σχέσεων .

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2):  Το σαββατοκύριακο φέρνει σε προτεραιότητα εκκρεμότητες ρουτίνας είτε ένα θέμα υγείας. Μια επαφή-γνωριμία / συζήτηση / συμφωνία / είδηση / εξέλιξη / πρόταση χαροποιεί και δίνει αίσθηση περισσότερης σταθερότητας σ΄εσάς των τελευταίων ημερών του ζωδίου. Υδροχόοι του Ιανουαρίου δραστηριοποιείστε, επικοινωνείτε και διαπραγματεύεστε επωφελώς.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2-20/3): Πολλοί εκπρόσωποι των Ιχθύων θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε πιο ανάλαφρες και ξέγνοιαστες στιγμές κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα κατά το σαββατοκύριακο. Ωστόσο, εσείς που γεννηθήκατε γύρω στις 3-4/3, είναι πιθανό να νοιώθετε πιο δύσκολα,  με αφορμή ένα συναισθηματικό ή οικονομικό θέμα. Η είσοδος του Ερμή στον Κριό σας βάζει στην διαδικασία να εφεύρετε καινούργιους τρόπους πρακτικών λύσεων. antares-mdd.blogspot.com

τηλ. γραφείου: 213 03 77165

e-mail:: [email protected]

FACEBOOK: Astra Guide

TWITTER: AstraGuide

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ