Διακοπή της κυκλοφορίας στην παλιά εθνική Αθηνών – Λαμίας

Προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων λόγω εκτέλεσης έργων θα πραγματοποιηθεί σήμερα τη νύχτα στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από τη διασταύρωση Μαρκοπούλου και για μέγιστο μήκος 60μ., στην κατεύθυνση προς Μαλακάσα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στην περιοχή του Δήμου Ωρωπού και κατά τις ώρες 23.31΄ έως 10.00΄ της επομένης.

Κατά την διακοπή, η διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα πραγματοποιείται ως εξής:

Από Μαρκόπουλο προς Μαλακάσα:

Μέσω του Α/Κ Μαρκοπούλου είσοδος στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, εν συνεχεία έξοδος από τον Α/Κ Καπανδριτίου (άνευ καταβολής διοδίων), είσοδο στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία και έξοδος από τον Α/Κ Μαλακάσας.

Από Μαλακάσα προς Μαρκόπουλο:

Μέσω του Α/Κ Μαλακάσας είσοδος στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, εν συνεχεία έξοδος από τον Α/Κ Καπανδριτίου (άνευ καταβολής διοδίων) και είσοδο στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας ή στην Π.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Διαβάστε επίσης

Συνταξιούχοι ζουν σε τρώγλες – Συγκλονίζουν οι εικόνες

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ