Στην Ευελπίδων οι συλληφθέντες του Βόλου – ΦΩΤΟ

Στον Εισαγγελέα Εκτέλεσης Ποινών στα Δικαστήρια της Ευελπίδων μεταφέρθηκαν οι δύο συλληφθέντες μετά την επιχείρηση της ΕΚΑΜ και της αντιτρομοκρατικής στη Νέα Αγχίαλο στο Βόλο.

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας φορώντας αλεξίσφαιρα γιλέκα οι δύο σκληροί κακοποιοί που εμπλέκονται σε δεκάδες ληστείες σε υποκαταστήματα τραπεζών σε ολόκληρη την Ελλάδα εξαπέλυσαν ύβρεις κατά των ΜΜΕ που βρίσκονταν στην Ευελπιδων.

Πρόκειται για τον Γρηγόρη Τσιρώνη που καταζητούνταν ως ένας εκ των «ληστών με τα μαύρα» και ήταν επικηρυγμένος από το 2009 για 600.000 ευρώ και για τον Σπύρο Χριστοδούλου που μεταξύ άλλων είχε πραγματοποιήσει τη ληστεία σε τράπεζα του Δίστομου τον περασμένο Αύγουστο.

Σε βάρος τους ο εισαγγελέας απήγγειλε τρεις επιπλέον κακουργηματικές κατηγορίες για διακεκριμένη οπλοκατοχή, διακεκριμένη περίπτωση κλοπής και ληστεία κατά συρροή. Και οι δύο αναμένεται να οδηγηθούν αύριο στην Εισαγγελία Εφετών, καθώς σε βάρος τους εκκρεμούν εντάλματα σύλληψης.

Σύμφωνα με την αντιτρομοκρατική και οι δύο συλληφθέντες είχαν επαφές με το ηγετικό στέλεχος του Επαναστατικού Αγώνα Νίκο Μαζιώτη, και με τον διαβόητο καταζητούμενο Βασίλη Παλαιοκώστα.

Πηγή φωτογραφιών: ΑΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Βρήκαν 3 καλάσνικοφ και 4 πιστόλια στο σπίτι στον Βόλο – BINTEO

Έτσι έφτασαν στη σύλληψη των ληστών του Διστόμου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ