Ένα 4χρονο κοριτσάκι τραυμάτισαν ενήλικες στη βεντέτα της Αγίας Βαρβάρας – ΦΩΤΟ

Μετά το 4χρονο αγοράκι που μεταφέθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στη μονάδα εντατικής Θεραπείας του Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, ένα ακόμα μικρό παιδί πληρώνει το μίσος των ενηλίκων στη βεντέτα της Αγίας Βαρβάρας. Το 4χρονο κοριτσάκι τραυματίστηκε στο κεφάλι από πέτρα που πέταξε ενήλικος και δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από το προσωπικό του νοσοκομείου. Την ίδια στιγμή, στο χώρο έξω από το νοσοκομείο η κατάσταση παραμένει τεταμένη, με τους συγγενείς των τραυματιών από τη διαρκή σύγκρουση των δύο οικογενειών, να ανταλλάσουν χαρακτηρισμούς. 

   

 

 

 

 

 

 

Νωρίτερα, σοκ στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, προκάλεσε η διακομιδή ενός τετράχρονου αγοριού που τραυματίσθηκε εσκεμμένα από ενήλικους, εξαιτίας της βεντέτας στην Αγία Βαρβάρα. Το παιδί επέβαινε στο ιχ το πατέρα του, όταν μέλη της αντίπαλης οικογένειας το εμβόλισαν με μικρό φορτηγό. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά το αγοράκι, ενώ οι δράστες κατέβηκαν από το φορτηγό και ξυλοκόπησαν τον αιμόφυρτο πατέρα του. Το 4χρονο νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας και οι γιατροί σημειώνουν ότι η κατάσταση της υγείας του είναι στα θερά κρίσιμη.

 

Ένας 16χρονος στους τραυματίες

Ένα ακόμα ανήλικο παιδί, τραυματίσθηκε από πέτρα στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων. Αργά το απόγευμα κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο νοσοκομείο ΕΡΥΘΡΟΣ, ενώ άλλες δύο γυναίκες νοσηλεύονται σοβαρά τραυματισμένες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ