Κατονόμασε πολιτικό πρόσωπο η Βίκυ Σταμάτη

Της Άννας Κανδύλη

Τουλάχιστον ένα πολιτικό πρόσωπο κατονόμασε η Βίκυ Σταμάτη, όχι όμως για μίζες αλλά για θέματα διαφθοράς στην πολιτική ζωή. Στην πολύωρη κατάθεσή της ενώπιον της εισαγγελέως κατά της διαφθοράς Ελένης Ράϊκου και της επίκουρης εισαγγελέως Πόπης Παπανδρέου, στις οποίες προσήλθε  μετά από δικό της αίτημα, επιβεβαίωσε σύμφωνα με πληροφορίες αυτά που είχε πει αρχικά στον εισαγγελέα Γρήγορη Πεπονή, γενικώς για διαφθορά στην πολιτική ζωή.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να κληθεί για κατάθεση από τους  εισαγγελείς  και ο Άκης Τσοχατζόπουλος, καθώς η Βίκυ Σταμάτη όπως είπε όσα γνωρίζει τα γνωρίζει από τον σύζυγό της.

Η Β. Σταμάτη έφτασε νωρίς το πρωί στους εισαγγελείς συνοδευομένη από τον ψυχιάτρό της ο οποίος αφού διαπίστωσε ότι δεν συντρέχει λόγος να παραμείνει μαζί της αποχώρησε.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της Φραγκίσκο Ραγκούση η κ. Σταμάτη κατέθεσε ότι της είχε εκμυστηρευτεί ο Άκης για να ξεκαθαρίσουν επιτέλους τα φαινόμενα διαφθοράς στην πολιτική ζωή. Όπως τόνισε δεν γνωρίζει το  περιεχόμενο της κατάθεσης διότι εξετάστηκε ως μάρτυρας, ενώ επισήμανε πως η κυρία Σταμάτη δεν ζητάει κανένα αντίδωρο για όσα κατέθεσε. “Η αποφυλάκιση είναι σκοπός της προκειμένου να σφίξει το παιδί της στην αγκαλιά της” επισήμανε  ο κ. Ραγκούσης.

 

Διαβάστε επίσης:

Το τρυφερό φιλί του Άκη στην Βίκυ – ΦΩΤΟ

Η Βάσω Παπανδρέου στον Τσοχατζόπουλο: Λυπάμαι για εσένα και για το ΠΑΣΟΚ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ