Σκηνοθέτησαν κλοπή Ι.Χ. στη Δράμα

Δύο άτομα, ένας άντρας και μία γυναίκα, σκηνοθέτησαν την κλοπή ενός αυτοκινήτου, ιδιοκτησίας της γυναίκας, λαμβάνοντας αποζημίωση 8.000 ευρώ από την ασφαλιστική εταιρεία. Ύστερα από έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, η υπόθεση απάτης σε βάρος της ασφαλιστικής εταιρείας εξιχνιάστηκε.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το πρωί του περασμένου Σαββάτου, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας εντόπισαν τον 54χρονο να οδηγεί ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο δεν έφερε πινακίδες κυκλοφορίας.

Ακολούθως, από την έρευνα που πραγματοποίησε το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας, προέκυψε ότι ο δράστης, την 5-1-2012, κατήγγειλε ψευδώς σε αστυνομική υπηρεσία την κλοπή του παραπάνω οχήματος, ιδιοκτησίας της 48χρονης.

Στη συνέχεια, αφού υφάρπαξε σχετική βεβαίωση κλοπής, την προσκόμισε στην ασφαλιστική εταιρεία, στην οποία ήταν ασφαλισμένο το όχημα, λαμβάνοντας από αυτήν, αποζημίωση, ύψους 8.000 ευρώ, για την υποτιθέμενη κλοπή.

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος των δύο ατόμων, του 54χρονου και της 48χρονης, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της απάτης, της ψευδορκίας και της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης, ενώ και το όχημα κατασχέθηκε.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

Διαβάστε επίσης:

Τον μαχαίρωσε μέσα στο ορφανοτροφείο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ