Η αστρολόγος που βλέπει… εκλογές

Κύκλος έντονης πολιτικής αστάθειας με μεγάλες ανατροπές “ανοίγει” για τη χώρα μας αμέσως μετά την ενεργοποίηση ισχυρών αστρολογικών φαινομένων τις επόμενες ημέρες.

Όπως αποκαλύπτει η “Εspresso” η αστρολογική σύμβουλος και εκπρόσωπος της American Federation of Astrologers Δήμητρα Παπανικολοπούλου, το διάστημα από τις 15 Μαϊου είναι ιδιαίτερα κρίσιμο, με τα πλανητικά δρώμενα να φέρνουν τα πάνω κάτω: “Η ενεργοποίηση του τετραγώνου Ουρανού- Πλούτωνα, η είσοδος του Κρόνου στον Τοξότη και του Άρη στους Διδύμους καθώς και το τετράγωνο Ποσειδώνα- Άρη φέρνουν αλλαγές. Η Ελλάδα μπαίνει σε δραματικό κύκλο αστάθειας, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί σε νέες εκλογές. Η ατυχής επιλογή των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου μόνο σε αυτό το συμπέρασμα μπορεί να μας οδηγήσει. Μεγάλα όμως θα είναι τα πλήγματα στον χώρο της Παιδείας, όπου πανεπιστήμια και σχολεία θα κλείσουν”.

Η αστρολόγος “βλέπει” διάσπαση στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αντώνη Σαμαρά εκτός: “Η ημερομηνία ιδρύσεως του ΣΥΡΙΖΑ σαν κόμμα ενιαίο δείχνει στο 70% ότι οδηγείται σε διάσπαση! Εξάλλου, αστρολογικά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝ. ΕΛ. δείχνει ότι δεν θα κρατήσει πολύ. Ταυτόχρονα η Ν.Δ. οδηγείται σε αλλαγή ηγεσίας, με τον Αντώνη Σαμαρά να κλείνει τον κύκλο του στην πολιτική. Αστρολογικά ευνοείται η Χρυσή Αυγή, που δείχνει ανοδική πορεία”. 

Πηγή: Εspresso

Δείτε επίσης:

Τα ζώδια της εβδομάδας – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ