Εξιχνιάστηκε η απαγωγή 23χρονου στα Εξάρχεια

Εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας Αττικής, η αρπαγή 23χρονου, η οποία διαπράχθηκε στις 14 Μαΐου στα Εξάρχεια, κατά τη διάρκεια συνάντησης για αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών. 

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 23χρονος είχε πάει βραδινές ώρες στις 13 Μαΐου, στην περιοχή των Εξαρχείων, για να μεσολαβήσει σε αγοραπωλησία ναρκωτικών μεταξύ υπηκόων Αλβανίας και ρομά. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, εμφανίσθηκαν τρία άγνωστα άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπα τους και αφού πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό αφαίρεσαν από τους ρομά 10.000 ευρώ. 

Στη συνέχεια, θεωρώντας ότι ο 23χρονος «μεσολαβητής» ήταν υπεύθυνος για τη ληστεία τον επιβίβασαν, χωρίς τη θέλησή του, σε αυτοκίνητο και τον μετέφεραν σε σπίτι στην περιοχή του Ζεφυρίου. Από εκεί επικοινώνησαν με άτομα του φιλικού και του οικογενειακού του περιβάλλοντος, απαιτώντας να τους καταβάλλουν 10.000 ευρώ για να τον ελευθερώσουν. 

Βραδινές ώρες στις 14 Μαΐου, μετά από τηλεφωνικές διαπραγματεύσεις με τον πατέρα του θύματος, συμφώνησαν να παραλάβουν 1.470 ευρώ για να τον αφήσουν ελεύθερο. 

Αφού ορίσθηκε το σημείο συνάντησης στο Ίλιον, μετέβησαν εκεί ο 23χρονος συνοδευόμενος από έναν από τους απαγωγείς του 27 ετών. Στη συνέχεια ο 23χρονος, επιβιβάσθηκε αιφνιδιαστικά  στο όχημα του πατέρα του και διέφυγε, για να συλληφθεί λίγο αργότερα στο Δαφνί, ενώ ο 27χρονος συνελήφθη την επομένη το πρωί στο Ζεφύρι. 

Συνολικά έχουν συλληφθεί τέσσερις από τους απαγωγείς ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπόλοιπων εμπλεκομένων στην υπόθεση.

Διαβάστε επίσης. 

Σοκ από την ανθρωποκτονία στο ψυχιατρικό νοσοκομείο στο Δαφνί

Δύο νεκροί από πτώση αυτοκινήτου σε χαράδρα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ