Καταγγελία σοκ για τον “καλοντυμένο” που προσεγγίζει παιδιά

Ανάστατοι είναι οι γονείς στη Γλύφα αλλά στην ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Φθιώτιδας μετά την καταγγελία μιας μητέρας για έναν “καλοντυμένο” άντρα που προσέγγισε το παιδί της.

Η μητέρα κατάφερε να συγκρατήσει τα στοιχεία του αυτοκίνητου του υπόπτου και τα έδωσε στην αστυνομία, που ερευνά την υπόθεση.

Μιλώντας στο LamiaReport περιέγραψε το περιστατικό ως εξής:

«Το αυτοκίνητο σταμάτησε έξω από το σπίτι όπου τα μικρά παιδιά έπαιζαν στην αυλή. Κατέβηκε ένας καλοντυμένος κύριος, μεσήλικας, και άρχισε να κάνει ερωτήσεις στο μεγαλύτερο παιδί (ηλικίας νηπιαγωγείου). Του έλεγε ότι είχε κερδίσει κάποια βιβλία σε διαγωνισμό και έκανε ερωτήσεις προσπαθώντας να επιβεβαιώσει την ταυτότητα του παιδιού. Όταν τον αντιλήφθηκα και άρχισα να τον ρωτάω που βρήκε τα στοιχεία μας και γιατί κάνει τέτοιες ερωτήσεις, ο κύριος ισχυρίστηκε ότι είναι δάσκαλος και ότι το παιδί -και χωρίς αν έχουμε πάρει μέρος σε κανένα διαγωνισμό στο Ζάππειο και καλά, και που ποτέ δεν έχω καταχωρήσει τα στοιχεία του σε κάτι αντίστοιχο- κέρδισε κάποια βιβλία που θα του έρθουν με το ταχυδρομείο. Όσο ήρθαν τα βιβλία σε σας, ήρθαν και σε μας… Ο άγνωστος βιάστηκε να αποχωρήσει και ευτυχώς κατάφερα να συγκρατήσω τον αριθμό του αυτοκινήτου, τον οποίο έδωσα στην αστυνομία».

Η μητέρα μάλιστα σε ανάρτησή της στο glyfa.blogspot.gr μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Τα κρούσματα της κλοπής παιδιών είναι σε έξαρση και πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν πιο προσεκτικοί. Μπορεί να είναι ένα μικρό χωριό αλλά η εγκληματικότητα δεν ξεχωρίζει πόλεις και χωριά. Προσοχή μεγάλη στα παιδιά μας και την ασφάλεια τους!»

ΠΗΓΗ: Lamiareport.gr

Διαβάστε επίσης

Κύκλωμα παιδόφιλων πίσω από την Άννυ;

Λόγοι που δεν πρέπει να τιμωρείς το παιδί σου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ