Χειροπέδες σε ιδιοκτήτη ενεχυροδανειστηρίου

Συνελήφθη από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας ιδιοκτήτης ενεχυροδανειστήριου για παραβάσεις της φορολογικής νομοθεσίας.

Πρόκειται για τον Μυλωνά Δημήτριο Ριχάρδο, ο οποίος συνελήφθη από τη Διεύθυνση της Οικονομικής Αστυνομίας με την αυτόφωρη διαδικασία το πρωί της Πέμπτης σε περιοχή της Αθήνας.

Ειδικότερα, μετά από επιτόπιο φορολογικό έλεγχο που διενέργησε κλιμάκιο αστυνομικών της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, διαπιστώθηκε πως δύο (2) πελάτες, οι οποίοι είχαν προβεί σε συναλλαγή με το κατάστημα (πώληση τιμαλφών έναντι χρηματικού ποσού), δεν έλαβαν τα προβλεπόμενα από το νόμο φορολογικά στοιχεία, αξίας ύψους άνω των πεντακοσίων (500) ευρώ, κατά την αγορά αγαθών, με αποτέλεσμα την απόκρυψη των συναλλαγών.

Ακολούθησε λεπτομερής φορολογικός έλεγχος και συλλέχθηκαν φορολογικά και λοιπά στοιχεία προς περαιτέρω έλεγχο και επεξεργασία.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι στο κατάστημα απασχολούνταν δύο (2) εργαζόμενοι, οι οποίοι δεν αναγράφονταν στους επιδειχθέντες πίνακες προσωπικού, κατά παράβαση της ασφαλιστικής νομοθεσίας.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Διαβάστε επίσης:

ΣΟΚ- Βίντεο ντοκουμέντο- Ο παιδοκτόνος αγοράζει τα υλικά για να εξαφανίσει τα ίχνη της Άννυ

Το υπ. Υγείας για τους τραυματίες από την πυρκαγιά στα διυλιστήρια Ασπροπύργου

Κρίση στο γάμο- Η πιο επικίνδυνη ηλικία να συμβεί

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ