Σόκαρε ανακρίτρια και εισαγγελέα ο παιδοκτόνος

Σοκαρισμένες ανακρίτρια και εισαγγελέας άκουγαν επί ώρες τον 27χρονο παιδοκτόνο να μιλά για “το κοριτσάκι του” και για την τύχη που επιφύλαξε στο άψυχο σώμα της τετράχρονης Άννυ. Νηφάλιος, σαν όλα αυτά που περιέγραφε να μην έγιναν από τον ίδιο, ανέφερε με “συγκλονιστικές λεπτομέρειες” όσα έκανε στο σπίτι του στο νεκρό σώμα του παιδιού του, όσα έκανε στη συνέχεια για να εξαφανίσει τα ίχνη της φρίκης.

Οι γονείς της μικρής Άννυ, φορώντας αλεξίσφαιρα γιλέκα και κάτω από ισχυρή αστυνομική δύναμη, οδηγήθηκαν σήμερα στα δικαστήρια, όπου δεκάδες πολίτες που βρίσκονταν εκεί τους αποδοκίμασαν έντονα με βρισιές και κατάρες.

Έδειχναν μάλιστα να μην έχουν αντιληφθεί απολύτως τι ακριβώς έχει συμβεί. Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σε πολλούς προκάλεσε εντύπωση ότι όση ώρα βρέθηκαν στο υπόγειο της Εισαγγελίας, έξω από το γραφείο του Εισαγγελέα Εκτελέσεως ποινών, κάθονταν δίπλα-δίπλα δείχνοντας σα να μην υπάρχει μεταξύ τους καμία φόρτιση ή απόσταση για το χαμό του παιδιού τους και όσα ακολούθησαν.

Ο 27χρονος, που αρχικά είχε αποφασιστεί να κρατηθεί στις φυλακές Τρικάλων αλλά τελικά θα μεταφερθεί στην Κέρκυρα, την θεωρούμενη πιο σκληρή φυλακή της χώρας, ανέφερε σε ανακρίτρια και εισαγγελέα όσα ήδη έχει ομολογήσει στους αστυνομικούς με «ακόμα πιο ανατριχιαστικές λεπτομέρειες» που θα κλόνιζαν ακόμη και τον πιο σκληρό άνθρωπο. 

 

Διαβάστε επίσης.

Σε ειδικό κελί στις φυλακές Κέρκυρας ο παιδοκτόνος – ΤΩΡΑ

Επιχείρησαν να λιντσάρουν τον παιδοκτόνο – τέρας – ΒΙΝΤΕΟ

Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας της 4χρονης Άννυ – ΒΙΝΤΕΟ

Αποκαλύψεις για το παρελθόν του παιδοκτόνου

Μαρτυρία σοκ: Μου είπε ότι το έκανε κομμάτια…

Η κατάθεση του παιδοκτόνου στην Αστυνομία

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ