Η κατάθεση του παιδοκτόνου στην Αστυνομία

Της Άννας Κανδύλη

Με κάθε ανατριχιαστική λεπτομέρεια περιέγραψε το πως «εξαφάνισε» το πτώμα της κόρης του καταθέτοντας ενώπιον των Αρχών ο 27χρονος παιδοκτόνος.

Αφού προσπάθησε να παραπλανήσει τους αστυνομικούς, υποστηρίζοντας στην πρώτη του κατάθεση ότι το παιδί χάθηκε, τελικώς, στην προανακριτική απολογία του στις 4 Μαΐου  παραδέχθηκε το αποτρόπαιο έγκλημά του.

«Δυο τρεις ημέρες πριν τη Μεγάλη Παρασκευή το παιδάκι μου, ενώ κοιμόταν, άρχισε να ανασαίνει βαριά και να φαίνεται ότι κάτι έχει. Ξύπνησα την επόμενη ημέρα και είδα ότι το παιδί είχε μπλε χέρια και αμέσως κατάλαβα ότι κάτι κακό είχε συμβεί. Την ξύπνησα, αλλά το κορμάκι της ήταν σαν πέτρα. Λυπήθηκα πολύ και την άφησα στον καναπέ μέχρι το βράδυ γιατί δεν ήξερα τι να κάνω».

Στη συνέχεια  περιέγραψε με  λεπτομέρειες πως τεμάχισε το σώμα του κοριτσιού διαδικασία που, όπως είπε, κράτησε τρεις ημέρες…

«Αφού τα πέταξα όλα μέχρι το βράδυ της Κυριακής μαζί με τις κουβέρτες, τα χάλια και ότι άλλο είχε λερωθεί με αίμα, καθάρισα το σπίτι όσο καλύτερα μπορούσα. Καθάρισα και τα σιφώνια εξωτερικά γιατί είχε κι εκεί αίμα.

Στη συνέχεια, όπως λέει, κάλεσε τον φίλο του Νικολάι στο σπίτι για να τον φιλοξενήσει.

«Επειδή εγώ ήθελα πολύ να μιλήσω σε κάποιον, αποφάσισα να του πω τι έγινε. Επειδή με έβλεπε διστακτικό μου είπε “πάμε να “γίνουμε” και μετά να μιλήσουμε”. Μόλις αγοράσαμε πρέζα ξεκίνησα να του λέω τα πάντα…

Θέλω να σας πω ότι το κοριτσάκι μου το αγαπούσα παρά πολύ, ακόμα κι όταν τσακωθήκαμε με τη Δήμητρα. Ποτέ δεν χτύπησα, ούτε της φώναξα…. Θέλω να με βοηθήσετε γιατί ποτέ δεν ήθελα να κάνω κακό στην κόρη μου. Ότι έκανα το έκανα για να μη χάσω εκτός από το παιδί μου και τη γυναίκα μου…»

Στις 29/4 όμως, είχε ισχυριστεί ότι δεν ξέρει που βρίσκεται  η μικρή Άννυ. «Το παιδί έφυγε γύρω στις πέντε τα ξημερώματα. Στο παρελθόν είχε φύγει ξανά γιατί άφηνα τα κλειδιά πάνω στην πόρτα».

Ερώτηση: Πως ήταν η σχέση σου με τη Δήμητρα;

Απάντηση: Ζηλέψαμε ο ένας τον άλλο. Που και που έπεφτε και καμία σφαλιάρα.

Ερώτηση: Πως εξηγείς το γεγονός του εντός του υπογείου διαμερίσματος που διαμένεις με την κόρη σου βρέθηκε αίμα της μικρής σε χώρους του σπιτιού, αλλά και σε διαφορά αντικείμενα;

Απάντηση: Η μικρή στο σπίτι έχει πέσει πολλές φορές, έχει χτυπήσει τη μύτη της κι έχει ματώσει…»

 

Διαβάστε επίσης:

 

Σε ειδικό κελί στις φυλακές Κέρκυρας ο παιδοκτόνος – ΤΩΡΑ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ