Οι αντιφάσεις του παιδοκτόνου πατέρα της Άννυ – ΒΙΝΤΕΟ

Σοκαρισμένοι είναι οι αστυνομικοί που άκουσαν την ομολογία του 27χρονου παιδοκτόνου της μικρής Άννυ καθώς ο ίδιος άνθρωπος πριν από μερικές ημέρες προσποιούταν πως δεν γνώριζε τίποτα για την εξαφάνιση της 4χρονης κόρης του.

Στην κατάθεση που είχε δώσει στην αστυνομία είχε αποκαλύψει ότι η Άννυ ήταν υπό την παρακολούθησή του την ημέρα που εξαφανίστηκε και διέφυγε της προσοχής του. Μάλιστα, είχε προτείνει να δοθεί αμοιβή για τον εντοπισμό της κόρης του καθώς αυτό θα βοηθούσε τις έρευνες της αστυνομίας.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, Αγγελική Νικολούλη, ο δολοφόνος της μικρής Άννυς ήθελε να αποπροσανατολίσει την έρευνα των αρχών και δεν έδινε σαφείς απαντήσεις σχετικά με έναν φίλο του που τον επισκεπτόταν συχνά στο διαμέρισμα του που βρίσκεται στην περιοχή του Άγιου Παντελεήμονα.

Κατά τη χθεσινή του ομολογία παραδέχθηκε πως τεμάχισε το άψυχο κορμί της κόρης του, έβαλε τα μέλη σε κατσαρόλα, τα έβρασε και στη συνέχεια τα τύλιξε με αλουμινόχαρτο μαζί με άλλα τρόφιμα και τα πέταξε σε κάδους απορριμμάτων σε διάφορες περιοχές για να «φαίνεται ότι πρόκειται για αποφάγια».

Δείτε τι έλεγε ο 27χρονος στις 25 Απριλίου:

Διαβάστε επίσης:

Συνελήφθη η μητέρα της 4χρονης Άννυ – ΒΙΝΤΕΟ

Φρίκη από το τραγικό τέλος της 4χρονης Άννυ-Η ομολογία του παιδοκτόνου – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ