Ζάχαρη – 5 αλλαγές που θα σας συμβούν αν την κόψετε

Αρχικά ας ξεκαθαρίσουμε, όμως, ότι η ζάχαρη δεν είναι «κακή» αν προκύπτει φυσικά σε φρούτα και λαχανικά. Η «αρνητική» πλευρά της ζάχαρης εμφανίζεται σε περιπτώσεις τυποποιημένων και επεξεργασμένων προϊόντων όπου προστίθεται επιπλέον ζάχαρη.

Αν σταματήσετε λοιπόν να τρώτε τελείως επεξεργασμένα τρόφιμα που είναι γεμάτα πρόσθετη ζάχαρη θα παρατηρήσετε τα εξής 5 πράγματα!

Δείτε τη συνέχεια στο boro.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ