Η ΠΝΟ επιμένει…

Ως μη ικανοποιητικές, χαρακτηρίζει τις απαντήσεις που δόθηκαν χθες από το υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας στα αιτήματα της ναυτεργασίας, η διοίκηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, η οποία αποφάσισε τελικά να πραγματοποιηθεί η 48ωρη κινητοποίηση των ναυτικών για τη Μ. Τρίτη και τη Μ. Τετάρτη.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της ΠΝΟ, τα μέλη διοίκησης της Ομοσπονδίας, συζήτησαν διά μακρών το περιεχόμενο των έγγραφων θέσεων της υπουργού Ανάπτυξης και μετά απο αξιολόγηση διαπίστωσαν ότι οι απαντήσεις που δόθηκαν στα σχετικά αιτήματα της ΠΝΟ δεν ήταν ικανοποιητικές.

Η απεργία συμπεριλαμβάνει τα πληρώματα σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, με έναρξη τη Μ. Τρίτη 10 Απριλίου 2012 και από ώρα 00.01 μετά τα μεσάνυχτα και λήξη τη Μ. Τετάρτη 11 Απριλίου 2012 και ώρα 24.00.

Εμπορικοί και τουριστικοί φορείς της αγοράς κάνουν λόγο για μεγάλο οικονομικό πλήγμα μέσα στην εορταστική περίοδο, ενώ ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας (ΣΣΕΕΝ) με σημερινή ανακοίνωσή του χαρακτηρίζει μνημείο αναλγησίας την απόφαση της ΠΝΟ και προσθέτει ότι οι συνδικαλιστές απέδειξαν πλέον καταφανώς την πλήρη αδιαφορία τους για την απελπιστική κατάσταση στην οποία οδηγούν τα νησιά της χώρας μας, τις τοπικές επιχειρήσεις, και τους απλούς επιβάτες που ήθελαν να μετακινηθούν στα νησιά για τις ημέρες του Πάσχα. 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ