Συνελήφθη «ποντικός» αυτοκινήτων

Τέσσερα αυτοκίνητα είχε… ανοίξει ένας 35χρονος στην περιοχή του Ηρακλείου με τις διωκτικές αρχές του νομού να βάζουν τέλος στην δράση του. Ο 35χρονος δεν δίσταζε να «χτυπάει» αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα σε πάρκινγκ στο κέντρο της πόλης και να κλέβει χρήματα, έγγραφα μέχρι ενισχυτές και ηχεία.

Ο… ποντικός των αυτοκινήτων έγινε αντιληπτός χθες το πρωί όταν επιχείρησε να «ανοίξει» ένα ακόμα αυτοκίνητο που βρισκόταν σε πάρκινγκ της πόλης. Για κακή του τύχη, έγινε αντιληπτός και κατάφερε να ξεφύγει για λίγη όμως ώρα καθώς η αστυνομία που είχε ειδοποιηθεί τον τσάκωσε.

Κατά την προανάκριση διαπιστώθηκε ότι ο 35χρονος, εκτός από την χθεσινή του προσπάθεια να «αδειάσει» ένα αυτοκίνητο, είχε προβεί σε διαρρήξεις τεσσάρων οχημάτων αφαιρώντας χρήματα, έγγραφα (ταυτότητες, κάρτες αναλήψεων, βιβλιάρια καταθέσεων, άδειες ικανότητας οδηγήσεως), διάφορα προσωπικά αντικείμενα, και εξοπλισμό αυτοκινήτου (ραδιοσιντί, ενισχυτές, ηχεία, πυκνωτή κ.α.).

Το προανακριτικό έργο και η αστυνομική έρευνα, διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του και σε άλλες πράξεις. Ο συλληφθείς, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Ηρακλείου.

ΠΗΓΗ: Cretapost News

Διαβάστε επίσης:

“Ταρακουνηθήκαμε καλά” λένε οι κάτοικοι στην Κρήτη – ΒΙΝΤΕΟ

Αναποδογύρισαν αυτοκίνητο στη Στουρνάρη – ΦΩΤΟ

Λήστεψαν όλο το χωριό την ώρα της Ανάστασης

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ