Έγκλημα πάθους και αυτοκτονία πίσω από την τραγωδία της Σαλαμίνας

Αιματηρή ήταν η αυλαία της μακροχρόνιας εξωσυζυγικής σχέσης ανάμεσα σε έναν 35χρονο λιμενικό και μια 44χρονη που βρέθηκαν το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης νεκροί στο αυτοκίνητο του άντρα στη Σαλαμίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία είχαν αναπτύξει στενή σχέση από το 2012 παρά το γεγονός ότι και οι δύο ήταν παντρεμένοι. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως η 44χρονη ήταν μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, ηλικίας 10 και 14 χρόνων αντίστοιχα. Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία το παράνομο ζευγάρι διαπληκτίστηκε έντονα χθες το βράδυ και ο 35χρονος σε κατάσταση αμόκ πυροβόλησε την ερωμένη του στο στομάχι σκοτώνοντας την ακαριαία ενώ στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στο κεφάλι του βάζοντας τέλος στη ζωή του.

 

 Τους βρήκε η σύζυγος 

Νεκροί και οι δύο εραστές, βρίσκονταν για αρκετή ώρα στο εσωτερικό του αυτοκίνητου, χωρίς κανείς να τους εντοπίσει. Ήταν μεγάλο το σοκ της συζύγου του 35χρονου, όταν βρέθηκε μπροστά στο αυτοκίνητο και διαπίστωσε ότι και οι δύο δεν ήταν στη ζωή. Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο στο γκαράζ της μονοκατοικίας όπου έμενε ο δολοφόνος-αυτόχειρας. Σοκαρισμένη η γυναίκα που εντόπισε νεκρό τον άντρας της τηλεφώνησε στο σύζυγο της 44χρονης που με τη σειρά του ενημέρωσε την αστυνομία.

 

Γνώριζε ο σύζυγος

Αστυνομικές πηγές δηλώνουν στο enikos.gr ότι «ο σύζυγος της 44χρονης γνώριζε τον παράνομο δεσμό της και ήταν αποφασισμένος να χωρίσει. Το τι οδήγησε όμως τον 35χρονο να σκοτώσει την ερωμένη του παραμένει μυστήριο. Σίγουρα τσακωθήκαν αλλά δεν γνωρίζουμε ακόμη το λόγο. Τις επόμενες ημέρες θα καλέσουμε συγγενείς τους και θα πάρουμε τις απαντήσεις που μας χρειάζονται».

Στο εσωτερικό του οχήματος και συγκεκριμένα στα πόδια του 35χρονου βρέθηκε το όπλο του εγκλήματος πάθους όπως και οι κάλυκες. Από την αυτοψία του ιατροδικαστή ο 35χρονος αρχικά πυροβόλησε την 44χρονη και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Ο 35χρονος ήταν λάτρης των καταδύσεων και της ποδηλασίας.

Διαβάστε επίσης.

Σαλαμίνα: Θύτης και θύμα διατηρούσαν παράνομο δεσμό

Διπλό φονικό στη Σαλαμίνα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ