«Public, το σωστό μέρος και για το παιδί»

Είσαι νονός και ψάχνεις τα πάντα για τα βαφτιστήρι σου; Μόνο στα Public θα βρεις χιλιάδες επώνυμα παιχνίδια από 1,99€!

Και για λίγες μόνο ημέρες* στα Public απολαμβάνεις έκπτωση -20% σε όλα τα παιδικά παιχνίδια και τις λαμπάδες με αγορές άνω των 29,99€!

 

Είσαι νονός και ψάχνεις τα πάντα για τα βαφτιστήρι σου; Αναζητάς αμέτρητες επιλογές σε επώνυμα παιχνίδια, απίστευτες προσφορές, χιλιάδες ευκαιρίες και απίθανες τιμές; Αναζήτησε τες στα Public «το σωστό μέρος και για το παιδί».

Γιατί στα Public θα βρεις χιλιάδες επώνυμα παιχνίδια όπως Playmobil, Lego, Barbie, Hotwheels, Nerf, Peppa, Disney, Frozen, StarWars και πολλά ακόμα μόνο από 1,99€ για να επιλέξεις αυτό που θα ενθουσιάσει το βαφτιστήρι σου! Μέσα από μια μεγάλη γκάμα προεπιλεγμένων παιχνιδιών, παιδικών βιβλίων, μουσικής, ταινιών, λαμπάδων, τα Public παρέχουν την πιο ολοκληρωμένη πρόταση για τo παιδί πάντα με γνώμονα την ποιότητα.

Συνολικά πάνω από 5.000 επώνυμα παιδικά παιχνίδια, δημιουργικά, εκπαιδευτικά, προσχολικά, επιτραπέζια, τηλεκατευθυνόμενα, συλλεκτικές φιγούρες, λαμπάδες, παιδικά βιβλία, CDs και DVDs, και πολλές άλλες προτάσεις με άποψη, περιμένουν τους μικρούς φίλους στα 45 καταστήματα Public σε όλη την Ελλάδα.

Αν θέλεις λοιπόν να διατηρήσεις τον τίτλο του καλύτερου νονού του κόσμου, επισκέψου με τα βαφτιστήρια σου ένα κατάστημα Public και αναζήτησε τα καλύτερα παιδικά δώρα!

Και μην ξεχνάς! Για λίγες μόνο ημέρες* στα Public απολαμβάνεις έκπτωση -20% σε όλα τα παιδικά παιχνίδια και τις λαμπάδες με αγορές άνω των 29,99€!

Κι αυτές τις γιορτές οι πιο ωραίες ιδέες για παιδικά δώρα είναι Public.

«Public, το σωστό μέρος και για το παιδί»

 

*Η προσφορά ισχύει μέχρι το Μ. Σάββατο 11/4

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ