Σταμάτη: Ξέρω τα πάντα για τις μίζες

Η Βίκυ Σταμάτη, μετά την απόδραση και την επιστροφή της στο Δρομοκαΐτειο, φέρεται τώρα διατεθειμένη να βάλει φωτιά στο πολιτικό σκηνικό.

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, μόλις δύο ημέρες μετά την επιστροφή της στην ψυχιατρική κλινική του Δρομοκαΐτείου, φέρεται αποφασισμένη να μιλήσει και να «κάψει» όσους την έχουν γλιτώσει, μια και, όπως ισχυρίζεται, ξέρει πολλά για τις μίζες και είναι έτοιμη να δώσει ονόματα και διευθύνσεις προσώπων που έως τώρα δεν έχουν ακουστεί!

Τα μεγάλα ερωτήματα, βέβαια, είναι γιατί δεν το έχει πράξει έως τώρα και γιατί μέχρι πρότινος επέμενε ότι δεν έχει ιδέα γι’ αυτά τα θέματα.

Χθες, νωρίς το μεσημέρι, την επισκέφθηκε στο Δρομοκαΐτειο ο συνήγορός της Φραγκίσκος Ραγκούσης και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα στις επόμενες ημέρες η Βίκυ Σταμάτη, εάν κληθεί από τις αρμόδιες δικαστικές Αρχές, είναι έτοιμη να προβεί σε αποκαλύψεις για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, για το οποίο και κατηγορείται.

Μάλιστα, ο Φραγκίσκος Ραγκούσης τόνισε ότι θα ειπωθούν πράγματα και καταστάσεις που παραμένουν άγνωστα από τις μέχρι τώρα έρευνες για την υπόθεση, για την οποία κατηγορούνται τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της Άκης Τσοχατζόπουλος.

Οι διαρροές αναφέρουν ότι θα ακουστούν και συγκεκριμένα ονόματα πολιτικών που προς το παρόν δεν έχουν ακουστεί. Πάντως, μένει να επιβεβαιωθεί αν πρόκειται για πραγματικές αποκαλύψεις ή για «μπλόφα» προκειμένου να αποκομίσει οφέλη η κατηγορουμένη. Η Βίκυ Σταμάτη να έχει αλλάξει στάση μετά την απόδραση αλλά και τις αλλεπάλληλες, αποτυχημένες, αιτήσεις αποφυλάκισης.

Πηγή: Δημοκρατία

 

Διαβάστε επίσης:

Ραγκούσης: Η Σταμάτη θα κάνει αποκαλύψεις για τα εξοπλιστικά – ΒΙΝΤΕΟ

Πως η 46χρονη βοήθησε τη Σταμάτη να αποδράσει

Εξετάσθηκε στην Ασφάλεια 46χρονη ως συνεργός της Βίκυ Σταμάτη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ