Η Ελλάδα στις 50 καλύτερες ευρωπαϊκές ταξιδιωτικές εμπειρίες

Στην λίστα με τις 50 καλύτερες ευρωπαϊκές ταξιδιωτικές εμπειρίες εντάσσεται και η Ελλάδα (Ακρόπολη και ελληνικά νησιά), σύμφωνα με το δημοσίευμα του διεθνούς κορυφαίου ταξιδιωτικού πρακτορείου, «Conde Nast Traveller».

Ειδικότερα, στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι: «η Ακρόπολη είναι ένας αρχαιολογικός χώρος που γεμίζει με τουρίστες και δεν μπορεί να αποφύγει κανείς  μια επίσκεψη σε αυτήν. Το γεγονός ότι μπορεί  να δει κανείς τον Παρθενώνα από κοντά είναι μια στιγμή που δεν θα ξεχάσει κανείς ποτέ και η θέα από την κορυφή του λόφου είναι το καλύτερο σημείο στην πόλη».

Όσον αφορά τα ελληνικά νησιά, το κορυφαίο ταξιδιωτικό πρακτορείο αναφέρει ότι: «τα νησιά Μύκονος, Σαντορίνη και Πάτμος είναι γνωστά, όμως στα λιγότερο γνωστά νησιά όπως η Αντίπαρος, η Πάρος και το Πάνω Κουφονήσι, οι παραλίες είναι παρθένες, οι ταβέρνες είναι ρουστίκ, και ο ρυθμός της ζωής είναι αργός. Δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, θορυβώδη εστιατόρια ή high-end καταστήματα – αν και τα χαρακτηριστικά λευκά σπίτια των ελληνικών νησιών δεν φαίνεται να τελειώνουν όπως και οι απόκρυφες σπηλιές για κολύμπι και εξερευνήσεις».

Πηγή: enikonomia.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ