Ξαγρύπνησαν στο νοσοκομείο… για ένα ραντεβού

Αναγκασμένοι να ξαγρυπνούν στο νοσοκομείο κάθε τέλος του μήνα ή να περνούν την πύλη του νοσηλευτικού ιδρύματος από τα ξημέρωτα είναι οι ασφαλισμένοι που θέλουν να κλείσουν ένα ραντεβού στα εξωτερικά ιατρεία ΠΑΓΝΗ και Βενιζελείου, στην Κρήτη.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα γυναίκας από το Αμάρι Ρεθύμνου, η οποία μετέβη στο ΠΑΓΝΗ, στις 19.30 το απόγευμα της Τρίτης, προετοιμασμένη να διανυκτερεύσει στο νοσοκομείο, ώστε με το άνοιγμα των ταμείων να είναι πρώτη στη σειρά για τα ραντεβού και να διασφαλίσει ότι θα προλάβει!

Άλλοι κατέφθασαν στο νοσοκομείο στις 02.00 και στις 03.00 τα ξημερώματα για τον ίδιο λόγο και δυστυχώς ίδια είναι η εικόνα κάθε Πρωτομηνιά.

Τη θλιβερή εικόνα μετέφερε στο διοικητή ΠΑΓΝΗ – Βενιζελείου, Ν.Χαριτάκη, ο πρόεδρος των εργαζομένων στο ΠΑΓΝΗ, Θέμης Φραγκιαδάκης, στο πλαίσιο της δίωρης παράστασης διαμαρτυρίας στα ταμεία των εξωτερικών ιατρείων του ΠΑΓΝΗ.

Ο κ. Χαριτάκης, από την πλευρά του παραδέχτηκε ότι τα ιατρεία είναι λίγα και τα προβλήματα στην εξυπηρέτηση πολλά, όμως όπως είπε το πρόβλημα πρέπει να λυθεί κεντρικά.

Στην παράσταση διαμαρτυρίας στο ΠΑΓΝΗ συμμετείχε το Συνδικάτο Οικοδόμων Ηρακλείου, η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου και η Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Ηρακλείου.

Πηγή: cretalive.gr

 

Διαβάστε επίσης:

Συγκέντρωση συνταξιούχων στην πλατεία Κοτζιά – ΒΙΝΤΕΟ

Βρέθηκε νεκρή με εγκαύματα στο πρόσωπο

Σύλληψη 3 ατόμων για μαστροπεία στο Κρανίδι

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ