Το κόκκινο κρασί προστατεύει από καρκίνο, διαβήτη και καρδιακές παθήσεις

Τον μηχανισμό με τον οποίο ασκεί το κόκκινο κρασί την αντικαρκινική, αντιδιαβητική και καρδιοπροστατευτική δράση του ανακάλυψαν επιστήμονες από τις ΗΠΑ.

Όπως γράφουν στην επιθεώρηση «Nature», το κλειδί είναι ο τρόπος με τον οποίο το κύριο αντιοξειδωτικό συστατικό του, η ρεσβερατρόλη, αλληλεπιδρά με ορισμένες πρωτεΐνες και μόρια των σωματικών κυττάρων.

Δείτε τη συνέχεια στο boro.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ