Πως μπορώ να διαχειριστώ την πείνα μου;

Πως μπορώ να διαχειριστώ την πείνα μου;

Μπείτε τώρα στο www.nowdoctor.gr και διαβάστε

Γράφει ο Ευάγγελος Ζουμπανέας – Διαιτολόγος Διατροφολόγος

Άν υπάρχουν στιγμές που αισθάνεσαι σαν άγριο θηρίο που θέλει να κατασπαράξει ότι βρει μπροστά του αλλά κάπου στην άκρη του μυαλού σου υπάρχει η προτροπή να μη το κάνεις, τότε τα λίγα λόγια που ακολουθούν θα σε βοηθήσουν να κατανοήσεις τους λόγους που δημιουργούν το συγκεκριμένο θέμα και να αποκτήσεις μια ιδέα με ποιο τρόπο θα αντεπεξέλθεις σε αντίστοιχες δύσκολες καταστάσεις.

Καταρχάς, ας ξεκινήσουμε με το απλό αξίωμα πως ακόμα κι αν δεν υπήρχε τίποτα να φας τη δεδομένη στιγμή, δεν πρόκειται να πεθάνεις, εφόσον κατοικείς σε οποιοδήποτε μέρος αυτού που λέμε Δυτικός Κόσμος. Το άφθονο φαγητό που είχες πάντα στη διάθεσή σου τις προηγούμενες μέρες, μήνες, χρόνια είναι ικανό να σε ζήσει περίπου για επτά με δέκα μέρες για κάθε κιλό λίπος που διαθέτεις πάνω σου. Φαντάσου ότι σε περίπτωση που διαθέτεις δέκα κιλά λίπους περισσότερα του φυσιολογικού, σου φτάνει για να επιβιώσεις για τρεις μήνες τουλάχιστον οπότε αυτό είναι κάτι για να αποκτήσεις μια πρώτη αίσθηση των σωματικών ικανοτήτων σου.

Για τη συνέχεια του άρθρου πατήστε εδώ.

Μπείτε τώρα στο www.nowdoctor.gr, την πρώτη διαδικτυακή πλατφόρμα για δωρεάν ραντεβού με ιατρό μέσω διαδικτύου και κάντε τις ερωτήσεις σας!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ