Τέλος στα “λαϊκά δικαστήρια” φωνάζουν οι σπουδαστές της Γαλακτοκομικής Σχολής

«Δεν θα υποκαταστήσουμε το έργο της Δικαιοσύνης με το να “καταδικάσουμε” τον οποιοδήποτε» τονίζουν οι σπουδαστές της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων.

Με ανακοίνωσή τους, που εξέδωσαν αργά σήμερα το μεσημέρι, για πρώτη φορά, οι σπουδαστές της σχολής παρεμβαίνουν στην πολύκροτη υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Δείτε τι αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους:

«Δεν χρειάζεται να τονίσουμε για μια ακόμα φορά πόσο θλιμμένοι και αναστατωμένοι είμαστε από τα τραγική απώλεια του συμμαθητή μας.

Σαν μαθητές δεν θα υποκαταστήσουμε το έργο της Δικαιοσύνης με το να “καταδικάσουμε” τον οποιοδήποτε. Καλούμε να τηρηθεί η ίδια στάση από κάθε καλοπροαίρετο και ευαισθητοποιημένο άτομο που θέλει να δηλώσει τη συμπαράστασή του και δεν υιοθετεί άκριτα την κάθε “πληροφορία”.

Αποτέλεσμα της παραπληροφόρησης είναι να στοχοποιείται άκριτα οποιοσδήποτε από εμάς. Έτσι γινόμαστε με τη σειρά μας θύματα εκφοβισμού και διαπόμπευσης από όσους ισχυρίζονται ότι είναι πολέμιοι των φαινομένων αυτών.

Απαιτούμε να πάψουν άμεσα τα τηλεοπτικά και διαδικτυακά “λαϊκά δικαστήρια” που δυναμιτίζουν καθημερινά το κλίμα και μπορούν να καταστρέψουν σε μια νύχτα τη ζωή αθώων ανθρώπων.

Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη και Αστυνομία. Αυτοί και μόνο θα αποδώσουν δικαιοσύνη για τον χαμό του Βαγγέλη.

Καλούμε τους συμμαθητές μας -όπως ήδη έχουν κάνει- να καταθέσουν στη δικαιοσύνη οτιδήποτε γνωρίζουν».

Το απόγευμα αναμένεται να πραγματοποιηθεί συγκέντρωση ενάντια στον σχολικό εκφοβισμό έξω από τη Γαλακτοκομική Σχολή.

 

Διαβάστε επίσης:

“Ενημέρωσα τον διευθυντή για όσα περνούσε ο Βαγγέλης” – ΒΙΝΤΕΟ

“Στη Δικαιοσύνη οι ηθικοί αυτουργοί για το θάνατο Γιακουμάκη”

Κι άλλο θύμα στη σχολή του Γιακουμάκη

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ