Ράμπα για sκateboard σε… γκαλερί του Ψυρρή – ΒΙΝΤΕΟ

Συνήθως κανείς βρίσκει ράμπες για sκateboard σε πάρκα και πλατείες. Δύσκολα όμως θα φανταζόταν ότι θα μπορούσε να κάνει sκate μέσα σε μια… γκαλερί και μάλιστα στο κέντρο της Αθήνας. 

Στην γκαλερί «Sarri 12» στου Ψυρρή φιλοξενείται η έκθεση του Δημήτρη Λιόση, με τίτλο Redefining Transitions. Γνωστός από το χώρο του snowboard και του surf και urban culture, o καλλιτέχνης έχει στήσει μια real – size ράμπα για sκateboard μέσα στο χώρο. 

Η ξύλινη κατασκευή είναι εξ’ ολοκλήρου χειροποίητη και ζωγραφισμένη με μαρκαδόρους, spray και stencils. Ο Λιόσης εμπνέεται από το ζωικό βασίλειο και από το διάκοσμο του θόλου της Ρωμαϊκής εκκλησίας του Sant’Ignazio. Στην αναπαράστασή του στην εσωτερική επιφάνεια της ράμπας αντικαθιστά τις διάφορες φιγούρες με ανθρωπόμορφα πλάσματα με κεφάλια ζώων. Στην έκθεση συμπεριλαμβάνονται επίσης νέα ζωγραφικά επιτοίχια έργα, με ανθρωπομορφικά συμπλέγματα, καθώς και τρία υπερμεγέθη τελάρα μικτής τεχνικής τα οποία ο καλλιτέχνης έχει δημιουργήσει το 1993, το 2002 και το 2014 αντίστοιχα.  

Πηγή βίντεο: Skateism

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ