Και στην Κρήτη έρευνες για τον Γιακουμάκη

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ιωαννίνων έχουν αναλάβει τις έρευνες για τον εντοπισμό του 20χρονου σπουδαστή, Βαγγέλη Γιακουμάκη και οι έρευνές τους στρέφονται πλέον και στην Κρήτη.

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσονται οι καταθέσεις που ελήφθησαν τα τελευταία 24ωρα από τις Αστυνομικές Αρχές του Ηρακλείου. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ασφάλεια Ιωαννίνων ζήτησε να ληφθούν καταθέσεις από συγγενικά πρόσωπα του Ηρακλειώτη σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής, τα οποία τον είχαν επισκεφθεί στα Γιάννενα το προηγούμενο διάστημα.

Παράλληλα, το τελευταίο διάστημα πολλές από τις πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας είναι ανυπόστατες και δημιουργούν αρνητικό κλίμα τόσο για την πρόοδο των ερευνών όσο και στο οικογενειακό περιβάλλον του αγνοούμενου που αγωνιά για τον Βαγγέλη. Οι Αρχές ωστόσο, προσπαθούν με κάθε τρόπο, να βρουν την άκρη του νήματος, το στοιχείο-κλειδί που θα δώσει απαντήσεις στο μυστήριο.

Έτσι λοιπόν, όσες πληροφορίες συγκεντρώνουν από επώνυμες ή ανώνυμες πηγές, ελέγχονται και με την βοήθεια άλλων αστυνομικών υπηρεσιών τόσο στην Κρήτη όσο και σε άλλες περιοχές της Ελλάδος για τις οποίες υπάρχουν σχετικές αναφορές.

ΠΗΓΗ: cretalive.gr

Διαβάστε επίσης:

Ο Γιακουμάκης ήταν υπό παρακολούθηση

Τι αποκάλυψε ο θείος του Βαγγέλη Γιακουμάκη – ΒΙΝΤΕΟ

Στο “κόκκινο” η αγωνία στο χωριό του Βαγγέλη Γιακουμάκη – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ