Ληστής τραπεζών με χάρτινη σακούλα..

Την εξιχνίαση δύο ένοπλων ληστειών που πραγματοποιήθηκαν πριν από επτά χρόνια σε υποκατάστημα τράπεζας της ανατολικής Θεσσαλονίκης και με διαφορά τεσσάρων μηνών η μία από την άλλη, ανακοίνωσε η Ασφάλεια της πόλης.

Συγκεκριμένα,ως δράστης κατηγορείται Έλληνας, 51 ετών, που κρατείται ήδη στις φυλακές για άλλες δύο ληστείες,τις οποίες φέρεται ότι διέπραξε τον περασμένο Δεκέμβριο σε περιοχές της Θεσσαλονίκης- μία σε υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. στο Ασβεστοχώρι και μία σε ζαχαροπλαστείο της Ανάληψης, από τις οποίες απέσπασε περίπου 1200 ευρώ. Οι δύο νέες ληστείες που ωστόσο τον “βαρύνουν” έγιναν το 2008 (Απρίλιο – Ιούλιο), με τη συνολκή λεία να ξεπερνάει τις 21.000 ευρώ.

Και στις δύο περιπτώσεις επέλεξε να “χτυπήσει” το ίδιο υποκατάστημα τράπεζας, στην Τούμπα, ενώ σύμφωνα με την Αστυνομία, είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του και κρατούσε κοντόκανη καραμπίνα, την οποία έκρυβε μέσα σε χάρτινη σακούλα.

Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο φέρεται ότι λειτούργησε στις ληστείες του περυσινού Δεκεμβρίου. Έναν μήνα αργότερα συνελήφθη με βάση ένταλμα και έκτοτε κρατείται.

ΠΗΓΗ: ΑΜΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους διαρρήκτες

Ο ληστής συνελήφθη από αστυνομικό εκτός υπηρεσίας

Οι ληστές … της επέστρεψαν το κλεμμένο χρυσό ρολόι

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ