Κλειστό τμήμα της Εγνατίας για δεύτερη μέρα

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα θα παραμείνει κλειστό το τμήμα της Εγνατίας Οδού, στην παράκαμψη Καβάλας από τον ανισόπεδο κόμβο του Αγίου Σίλα μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο της Άσπρης Άμμου, λόγω της κατολίσθησης που σημειώθηκε, το βράδυ του Σαββάτου, στο ρεύμα βραδείας κυκλοφορίας προς Ξάνθη.

Παράλληλα, κλιμάκιο της εταιρίας με εμπειρογνώμονες βρέθηκε στην Καβάλα προκειμένου να εκπονήσει μελέτη αμφιδρόμους έτσι ώστε να σταματήσει η διοχέτευση της κυκλοφορίας όλων των επιβατικών και φορτηγών αυτοκινήτων μέσα από την πόλη της Καβάλας.

Επίσης, η στάθμη στην κοίτη του ποταμού Έβρου παραμένει σταθερή μετά τις έντονες βροχοπτώσεις που σημειώθηκαν τις τελευταίες ημέρες. Τέλος, η σφοδρή βροχόπτωση των τελευταίων ημερών, που έπληξε και το νησί της Σαμοθράκης, είχε ως αποτέλεσμα να προκληθούν εκτεταμένες ζημιές στο μεγαλύτερο μέρος του αγροτικού οδικού δικτύου, λόγω εκτεταμένων κατολισθήσεων, ενώ στο βόρειο τμήμα του νησιού σημειώθηκαν πολλές ζημιές σε τεχνικά έργα των δρόμων και στο κεντρικό οδικό δίκτυο.

ΠΗΓΗ: ΑΜΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Κλειστό τμήμα της Εγνατίας Οδού

Χιόνια και βροχές στη Βόρεια Ελλάδα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ